Pěkné od DVD přez kapsu až po vzpěry.. To DVD by se mi taky líbilo, ale to si musím nechat zajít chuť. Ale ty vzpěry ty asi obědnám taky ať je nemáte jen na Zafirách
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Zachvilu tu bude taka mania ako rozputal Rados s tymi priehradkami.Inac nebol to moj napad,takze vdaka patri clenovi z BA s astrickou jeho nick je mick04
Pejee:tak to som riesil vcera vecer .Furt som otvaral,zatvaral,otvaral,zatvaral a potom zavrel a uz neotvoril Tak som sa pustil do opravy.
Najprv som to chcel otvorit z vonku,bezvysledne,potom som rozobral,oblozenie,ci z tej packy v aute nevypadlo lanko,tiez zbytocna praca.Tak som sa nato v 21.30.vykaslal.A nakoniec som mal povoleny bowden pod kapotou .Uz zas otvaram,zatvaram,otvaram,zatvaram
Ten plast kolem páčky už jsem jednou venku měl..od té doby mi tam přesně nelícuje a už ho nikdy nechci dávat zpátky..to prostě nejde ale jak mám dotáhnout bowden pod kapotou, když nejde otevřít?
Vezmi niekoho zo sebou,ty pritlacaj kapotu a kamos,alebo kamoska nech taha za packu .Par krat pritlacis,a par krat potiahnes a cvak.Teda u mna to tak bolo
No vidis.Prvy krok mas za sebou .Neviem ci aj na astre je sroub tam,kde na zafe.Proste ked pojdes po bowdene tak ho urco najdes.Je asi 15cm od konca bowdenu.Povolis, bowden potlacis smerom k blatniku a spatky utiahnes.Ja som ho posunul cca 2cm .Ked ho nenajdes,hodim foto.