kolik je Vám let?
- Reklama
- Princ William
dalsi clovek na pokec je fajnvavra píše:No zatim nejsem přihlášený člen a nevím zdali berete berete i starce a nenapíšete mi vrať se do hrobu. Ve čtvrtek mi bylo 52 a astru mám měsíc. Tak si zvykám a na forum chodím rád.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
mě bylo 21 když sem si ji koupilRadek.km píše: 29
to máte dobrý, že si pořizujete v 18.letech takový auto jako je Astra G
to já si v 18 koupil Škodu 110L
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
ja jsem si ji koupil jako 2 auto a bylo mi skoro 20. zbejvaly asi 3 tejdny. jeste mam stale to auto co jsem mel pred tim. marne se ho snazim prodat. jen pro ty co nevedi co jsem mel pred tim tak MAZDU 626 2,0-16V r.v 11/92.
jsem rad ze astricku nemam na leasing nebo na uver. proste rovnou cash. vono ani v D by to asi ani neslo. supr kara. jinak tady jezdim cim se da. co je momentalne v rodine volny ale astricku moc nepucuju skoro vubec
jsem rad ze astricku nemam na leasing nebo na uver. proste rovnou cash. vono ani v D by to asi ani neslo. supr kara. jinak tady jezdim cim se da. co je momentalne v rodine volny ale astricku moc nepucuju skoro vubec
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
mirec píše:Zdravím Vás páni. U mna je to momentálne na císle 37. Zmluva na Astru Classic II je podpísaná, cakám kedy mi príde. Dufam, ze nebude najkrajsi len cas cakania, ale aj cas vychutnávania si jazdy na Astricke. Uz strihám meter. Pekný vecer.
helejd je tu i neco jinyho nez pani jakooo
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
to mě bylo jasný že se toho chytnešxpolstarekx píše:mirec píše:Zdravím Vás páni. U mna je to momentálne na císle 37. Zmluva na Astru Classic II je podpísaná, cakám kedy mi príde. Dufam, ze nebude najkrajsi len cas cakania, ale aj cas vychutnávania si jazdy na Astricke. Uz strihám meter. Pekný vecer.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
chech ) je snad neco podobnyho ceho bych se tu uz nechytla? ) myslim ze tohle primo lakalo )klubo píše:to mě bylo jasný že se toho chytnešxpolstarekx píše:mirec píše:Zdravím Vás páni. U mna je to momentálne na císle 37. Zmluva na Astru Classic II je podpísaná, cakám kedy mi príde. Dufam, ze nebude najkrajsi len cas cakania, ale aj cas vychutnávania si jazdy na Astricke. Uz strihám meter. Pekný vecer.
Tak mě tu máte