OKklubo píše:dej si do googlu vyhledat fotky "astra eco"jarda píše:docela pekny ale chtel bych to videt i z boku.klubo píše:sežeň si křídlo z Astry Eco, to naopak spotřebu snižuje....(nekecám, dávali ho tam origo...)
xpolstarkovax Ovecka - číhni na str. 21 - X20DTL 3dv.
- Princ William
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
to je prave jediny co se mi na ty jeji prdelce libi, bila je jak sluzebaklibik píše:pekny, jen ty svetla sou desivy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
jeeee to je krasny, ze ja si to nekam nechat vytisknoutM&R píše:No nevím jak vy, ale já tvrdím, že právě v té bílé krása astry pořádně vynikne. Ostatní barvy ji tolik nejdou a navíc zanikají její ladné křivky. Z toho důvodu jsem při koupi sháněl právě bílou!
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
tak sem na to koukal.... ten vejfuk se me taky libi, aleatest uuuurcite nemaxpolstarekx píše:jeee to jak se to pise neres ja to vzdycky prehodim pac jsem zvykla na aj. njo atest uuuurcite ma a stal... njo .... to byla special for me... takze to bylo upraveny ale konkretne me nestal nic pac jsem si ho sehnala, koupila a dostala ho k vanocum ja jsem si koupila kridlo... to tam taky coby dup prijdejarda píše:jinak se koukni jak se ten laityng pise. prave ze ty i(y) se pisou opacne. ne jako v anglictine. jinak fakt peknej vejfuk. kolik stal a ma atest (aspon 8SD)xpolstarekx píše:no čoveče normalne.... on tak nejenom vypada, ale primo to i Layting je