Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
v oplu maj akci na origo vejfuk i s prací za 3200...jen abys zbytečně někde nepřeplatil...jinak určitě nekupuj bosalkavkys píše:Dneska Praha a zpět. 400km. Zítra oprava výfuku. Už má nějakej moc tuningovej zvuk
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
njo sice to bude stat neuveritelny prachy ale kdyz to do toho chces narvat... koukni na domaci stranku remusu, tam kdyz neco najdes, tak to maji normalne a nekam do Nemecka si pro to zajet ... (este sem ale nevidela cloveka kterej by mel celej)M&R píše:Ahojky, netušíte někdo, kde za rozumný peníz sehnat komplet výfuk Remus?
Myslím tím od svodů až po koncovku. Nějak pořád nacházím jen koncový díl.
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
njo sice to bude stat neuveritelny prachy ale kdyz to do toho chces narvat... koukni na domaci stranku remusu, tam kdyz neco najdes, tak to maji normalne a nekam do Nemecka si pro to zajet ... (este sem ale nevidela cloveka kterej by mel celej)[/quote]
No to já znám takových šílenců hned několik, ale bohužel ne s Astrou. Na Remusu jsem byl, ale jak jsem psal, tam mi vyskakujou jen koncové díly, ne komplet. A nebo, vrazit tam něco vyladěnýho, komplet v nerezu. Těch už jsem taky pár viděl, ale to vůbec nevím kde hledat...
No to já znám takových šílenců hned několik, ale bohužel ne s Astrou. Na Remusu jsem byl, ale jak jsem psal, tam mi vyskakujou jen koncové díly, ne komplet. A nebo, vrazit tam něco vyladěnýho, komplet v nerezu. Těch už jsem taky pár viděl, ale to vůbec nevím kde hledat...
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
- Princ William
no ja nechci radit ale ja jsem se koukat ne ten muj obsah a ten remus toji takovou palku ze to mas jako pulku auta. svody s katem 29.700,- kouncovej tlumic duplex 17.700 a kolik stoji stredni dil to fakt netusim ale tohle mi bohate staci jinak remusem se zabejva u nas i firma www.renocar.cz . napis jim maila a voni ti to zjisti. maji pobocky asi v ostrave, brne a praze. jinak jestli chces remus sranky tak www.remus.at
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
já už dostal 3 a od tý doby nejezdim do města ale fšechno objednávám a vyřizuju přes net... vyjde to levnějcMattej píše:My jsme včera dostali botičku a máme to za 600 peněz. Grrr, fakt jsem si tý po...ný cedule nevšimnul... první botička v životě...
jinak dneska sem astřeně udělal mega radost, koupil sem jí OPC nárazníček
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele: