Predné lampaše Valeo a ich rozdielnosť GB-EU?

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
jerry mouse

Predné lampaše Valeo a ich rozdielnosť GB-EU?

Příspěvek od jerry mouse » 13 kvě 2013, 22:19

Zdar pani opelaci, mam na vás jednu otázku a to aký je rozdiel medzi EU verziou a GB verziou v predných lampašoch od Valea pre ZA? Dnes som si kúpil na vrakačiku obe predne valea z GB na moju ZA s tým že, sú pravdepodobne rozdielne akurát tak vnútorne zrkadla ktoré nieje problém vymeniť zo starších otrieskaných a inak poškodených pôvodných Valeo lampášov z môjho autiaku, ale prekvapenie nastalo ked aj to GB svetielko malo na skle presne také iste označenie ako moje pôvodne Valeo! Tak teraz babo raď ktoré je dobre a ktoré zle, mal som za to že, tam bude rozdiel v označení ako R a L alebo niečo podobne taktiež som porovnal aj samotne zrkadla ale tie tiež vyzerajú identicky. Paradoxne na tom je aj to že som s tým bežne prešiel STK bez najmenších problémov.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957

Reklama

Odpovědět