Joskova Barča
Re: Joskova Barča
Mě je to jedno muže to byt i made i pan čong .Mrknu v tescu nebo kaufu
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
- Reklama
To mě jedna osoba naprášila druhé a ta se ptala, ale nešla mi dát fotka do SZ, tak jsem to dal sem.
Ona druhá osoba mi pak poslala ještě tento odkaz:
http://www.mall.cz/autosedacky-prisluse ... ne-zrcatko
Výhoda mé verze je, že nezabírá další prostor pro výhled, mě by už pod zrcátkama další zrcadla vadily.
Jinak to Jsou přesně přídavná panoramatická zrcátka. Určitě si vzpomenete na 105ky, do nich se to lepilo ve velkým.
Já to mám přilepené na asi 3cm širokých proužcích z duše z kola, abych to mohl v klidu vyhodit. a sundat. pomalu už budu moci, i když pro kontrolu, zda hadi spí je to ideál.
Asi kdyby v době kdy jsem to řešil, (cca 6 let zpět) toto bylo, možná bych to zvažoval, teď už dožiju s tímhle a v druhém životě budu chytřejší
Ona druhá osoba mi pak poslala ještě tento odkaz:
http://www.mall.cz/autosedacky-prisluse ... ne-zrcatko
Výhoda mé verze je, že nezabírá další prostor pro výhled, mě by už pod zrcátkama další zrcadla vadily.
Jinak to Jsou přesně přídavná panoramatická zrcátka. Určitě si vzpomenete na 105ky, do nich se to lepilo ve velkým.
Já to mám přilepené na asi 3cm širokých proužcích z duše z kola, abych to mohl v klidu vyhodit. a sundat. pomalu už budu moci, i když pro kontrolu, zda hadi spí je to ideál.
Asi kdyby v době kdy jsem to řešil, (cca 6 let zpět) toto bylo, možná bych to zvažoval, teď už dožiju s tímhle a v druhém životě budu chytřejší
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
Takže operace rezavý lem beru za ukončenou, sice by to ještě chtělo na dvou místech přibrousit...ale vzhedem ke stáří auta, rezavém předním lemu, chycených pátých dveřích (jak jinak pod lišou...to už nechám, takže pár fotek.
PS - kdo bude chtít psát negativa, tak toho dávám do nepřátel!! - stříkal jsem to 2x -a po třetí fakt budu! - i tak tam mám obtisk malého pavoučka, na srazu ho můžete najít.
PS - kdo bude chtít psát negativa, tak toho dávám do nepřátel!! - stříkal jsem to 2x -a po třetí fakt budu! - i tak tam mám obtisk malého pavoučka, na srazu ho můžete najít.
a dále
- Přílohy
protože ten budu stříkat taky, ale na ten teď nemám barvu...a nemám čím ho odmastit,
nebo myslíš jako uplně? -- to radši ne, viděl jsem jak to pod ním vypadá,
nebo myslíš jako uplně? -- to radši ne, viděl jsem jak to pod ním vypadá,
myslim to podnim protože ten stříkací tmel kterým je to nastříkaný během chvilky prorezne a celý je to zbytečný....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Pod nárazníkem a pod prahem je to ošetřené dobře, přímo od klemíře. lakoval jsem jen co je vidět, zbytek byl alkyton, nebo něco takového - tak aby to pod tím vydrželo.
Manili, když to vydrží 2-3 roky, jak asi bude vypadat zbytek auta, už teď je Barče 15...na veterána to asi nedotáhnem
Manili, když to vydrží 2-3 roky, jak asi bude vypadat zbytek auta, už teď je Barče 15...na veterána to asi nedotáhnem
Tak jak jsem psal vedle. Bude změna, ale zůstávám věrný. Chtěl jsem už letos s novým na dovolenou, ale naštěstí to nestíhají vyrábět.
V Maďarsku byla v noci bouře s kroupama velikosti pinpongáčků, takže máme na autě asi 10 důlků a rozbité řidičovo zpětné zrcátko, kryt od něj jsem nalezl pod autem....Pan domácí to měl horší - fasáda od zatepleného domu byla jak rozstřílená od kulometu, o rozbitých taškách na střeše nemluvě. Druhý den jsme jeli do Zoo a stálo tam modré Káčko - a bylo pěkně odůlkované, je vidět, že stará astra má ještě poctivý plech, nový auta prostě šetří váhu všude...
kdyby měl někdo zájem o Barunku ať se ozve,
k odběru v listopadu
bude jí 19 let, nalítáno počítám 366 000 km (prokazatelných i když na Cebii je že má stažený tachometr - chyba zápisu na STK mohu dokázat) - opravovaná, rezavý levý blatník a zadní nosník, jo a teď tedy zrcátko, zatím nevím zda budu měnit.
v případě dotazů SZ.
nefunkční klima ale navíc jednotka na E85....k tomu pár ND...
V Maďarsku byla v noci bouře s kroupama velikosti pinpongáčků, takže máme na autě asi 10 důlků a rozbité řidičovo zpětné zrcátko, kryt od něj jsem nalezl pod autem....Pan domácí to měl horší - fasáda od zatepleného domu byla jak rozstřílená od kulometu, o rozbitých taškách na střeše nemluvě. Druhý den jsme jeli do Zoo a stálo tam modré Káčko - a bylo pěkně odůlkované, je vidět, že stará astra má ještě poctivý plech, nový auta prostě šetří váhu všude...
kdyby měl někdo zájem o Barunku ať se ozve,
k odběru v listopadu
bude jí 19 let, nalítáno počítám 366 000 km (prokazatelných i když na Cebii je že má stažený tachometr - chyba zápisu na STK mohu dokázat) - opravovaná, rezavý levý blatník a zadní nosník, jo a teď tedy zrcátko, zatím nevím zda budu měnit.
v případě dotazů SZ.
nefunkční klima ale navíc jednotka na E85....k tomu pár ND...
Re: Joskova Barča a Klárka
Tak zítra tomu bude 220 dní, co jsme si objednali nové auto, zítra bude velký předávací den. Dnes jsem využil situace, kdy jsem přivezl zimní pneu na přezutí podíval se na to, jak mi ji na zítra chystají, sice to byl takový pocit, jak jako vidět nevěstu před svatbou, ale pověrčivý nebudeme..
Sice jsem zvažoval oktávku, ale srdce zvítězilo a zůstal jsem věrný...no posuďte sami.
Sice jsem zvažoval oktávku, ale srdce zvítězilo a zůstal jsem věrný...no posuďte sami.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Moooooc hezká, gratulace
A za mě nádherná barva. Hoď pak více fotek
Neni to Géčku líto?
A za mě nádherná barva. Hoď pak více fotek
Neni to Géčku líto?
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
No asi ano, ale snažím se, aby ještě šla k někomu, kde bude sloužit a dělat parádu. Samozřejmě se mi asi bude stýskat, přes 10 let a 230 000 km spolu to už je vztah, o lásce od roku 1998 ani nemluvím.
Jinak fotky samozřejmě budou, až bude u nás.
a děkuji
Jinak fotky samozřejmě budou, až bude u nás.
a děkuji
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak gratuluji, jaký jsi zvolil motor a jakou máš výbavu, jinak barva luxus . No já když jsem přesedlával z Astry G do J, tak taky jsem to trochu obrečel, ale naštěstí se G nestěhovala daleko, pouze 20km a vidím jí každý týden u otce .
No čekat 220dnů to bych nedal, já čekal 3 měsíce a bylo to nekonečné . No ať slouží a mnoho km bez poruch a nehod.
No čekat 220dnů to bych nedal, já čekal 3 měsíce a bylo to nekonečné . No ať slouží a mnoho km bez poruch a nehod.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0