Jojo, jedna generace výš a co to udělá v peněžence. To už není 100ka sem, 500 tam.Tak se přidávají nuly na konci...Samothe píše:to tě bude stát hodně drahovrty02 píše: Na Háčko jen asi určitě OPC doplňky.
Re: Project Vrty02
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Project Vrty02 1.6 16v X16XEL
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
Re: Project Vrty02 str.26 rozšiřujeme rodinný vozový park
hele stima alu to vybada nadherne tise zavidim prijed zitra dopoledne ukazat sem doma
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Re: Project Vrty02 str.26 rozšiřujeme rodinný vozový park
Tak mi dnes odešli komplet brzdy na Géčku sotva jsem dohopkal domu přijedu a kotouč rudej u řidiče,kolo horký, pedál natlakovanej k prasknutí. Ach jo hlavně že mi dnes konečně kamarád doladil tu spojku co už čtyřikrát vytekla brzdovka a po pátý se kapalina ztratila i po výměně spojkového válečku. aspoň je co dělat ikdyž vůbec nemám čas jsem furt v práci.
V poslední době proběhly tyto opravy.
Vyměněny kotouče, Ferodo.
Taky brzdové destičky ATZ. A repasovány třmeny, také vyměněná brzdová pumpa, a spojkový váleček.
A přesto všechno už auto stojí asi 14 dní před barákem s ušlou brzdovkou, 12tého si pro ní přijedou ze servisu a budou pokračovat ve zjišťování příčiny a možné reklamace
nevím jestli jsem to už psal ale taky byli zhruba před 2 měsíci měněny zadní pakny za nové.
Vyměněny kotouče, Ferodo.
Taky brzdové destičky ATZ. A repasovány třmeny, také vyměněná brzdová pumpa, a spojkový váleček.
A přesto všechno už auto stojí asi 14 dní před barákem s ušlou brzdovkou, 12tého si pro ní přijedou ze servisu a budou pokračovat ve zjišťování příčiny a možné reklamace
nevím jestli jsem to už psal ale taky byli zhruba před 2 měsíci měněny zadní pakny za nové.
Tak konečně po deseti dnech v servisu mi včera vrátili auto s vyreklamovaným spojkovým ložiskem.
Konečně yase jezdím.
Konečně yase jezdím.
Já jsem to říkal
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]