Dodatečná montáž: Klimatizace
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dodatečná montáž: Klimatizace
mš? a co tam s kamoreou nalepit vedla zrcadka a strcit do zapalovace? jinak nezbylo nic prave naopak par jsem tam dal navic ktere jsem mel schovany v loketke ze ich tam nekdy nasroubuju ':D
- Reklama
Arwy píše:Od RomanK tu boli fotky z montáže automatickej klimatizácie.
Na budúci rok budeš určite špekulovať ako vymeniť manuálnu klímu za automatickú . Takto to budeš mať pri jednom, nebudeš musieť dvakrát vyhadzovať palubovku.langdon2 píše:Arwy....do automatickej sa bojim ist....nie nie...budem rad aj za obyc. manualnu.. Aj ked, ta automaticka to by bola insia parada...ale tak chladit bude aj ta mechanicka..
A ak to budeš mať celé rozhodené, tak by som určite podumal na prípravou kabeláže pre sadu NCDR + CID od troodona (veď to je ako zadarmo!!!!!!!!). Viem že si písal o svojej spokojnosti s modulom pre TID, ale origo je len origo .
Haha.. ani nevies aku si mal velku pravdu.. digi klima uz je nahodena.. zajtra sa ide plnit....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Re:
Vojta píše:jeTomazavr píše:Ahoj,zase ja:-)Vojta píše:tak včera a dneska proběhla první etapa instalace - výměna svazku na chladičovce, natahání kabelů od jednotky, montáž kompresoru, chladiče a všech trubek, ještě mě čeká výměna topení....
je tezke predelat z man.klima na aut.?
Diky za info
nie, neni .... len to chce nervy a vela casu...
RomanK píše:Jestli předěláváš auto bez klimy na auto s klimou a ještě digitální, tak máš můj obdiv už jen za tu odvahu A jestli to bude i chladit, tak máš u mne láhev kráčecího Honzíka.ConquerorII píše:... všechno připojim a ASTALA vista, schémátko už připravuju kdyby měl někdo zájem =)
Haaa.. a co mam u teba ja? Uz je to vsetko zapojene, a funkcne..
Přijeď, odzkoušíme a když bude vše O.K. je odměna tvoje. Takovou práci rád ocením.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Dneska bola klima naplnena v Opel Trnava, odskusana, a funguje na 100%
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoj peto by ma len zaujimalo ci si na mna nazabudol a odfotil mi ten cudlik - ze si sa pak uz neozval...
langdon,Gratujuji,super práce,mám rád lidi co se toho nebojí
já už tam automat. klimu mám
já už tam automat. klimu mám
Ahoj.. priznam sa.. zabudol.. mal som toho v poslednom case hrooozne vela...
-
- Kontaktovat uživatele:
no pekne od teba ti teda dakujem no....
CHLAPCI A CHLAPI ma z vas dakto topenie BEHR?
CHLAPCI A CHLAPI ma z vas dakto topenie BEHR?
mam s manualnou klimou... co potrebujes?
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
-
- Kontaktovat uživatele:
poslal som ti to do mailu
Zdravím vás
a prosím o pomoc mám manuální klimu a po vyměně sahary která byla zaseklá nová nefunguje pojistky jsou vpořádku v přívodním kabelu funguje kostra ale proud nikde nevíte někdo co by to mohlo být ? Bohužel nemám elektrické schéma a auto mám dva dny.
Astra G 1.7 DTI 16V 2001
a prosím o pomoc mám manuální klimu a po vyměně sahary která byla zaseklá nová nefunguje pojistky jsou vpořádku v přívodním kabelu funguje kostra ale proud nikde nevíte někdo co by to mohlo být ? Bohužel nemám elektrické schéma a auto mám dva dny.
Astra G 1.7 DTI 16V 2001
Naposledy upravil(a) Petr R dne 11 črc 2013, 21:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sahara sa spusta podla teploty myslim nespusti sa uplne hned po zapnuti klimatizace(kompresoru) aspon myslim nechcem robit chytreho.... Skus prekontrolovat este raz vsetky poistky a taktiez aj poistky v motorovom priestore okolo baterky!
pak by som este skusil relatko skus vymenit za ine so stejnou chrakteristikou spinania(pokial tam je nejake - niesom isty). Nakoniec zostava uz len jednotka chladiaceho systemu ktora je pod naraznikom z lavej strany (soferovej) ta moze byt zaoxidovana a mozno odpalena tym ze bol zaseknuty vetrak. Kazdopadne az sa k nej dostanes a budes ju chciet rozobrat tak opatrne aby sa ti nevylamali tie fialove/ruzove packy. vytahuju sa do strany a to tak ze ked ich tahas tak aj konktor sa s nimi pomaly odpojuje cca do polky pak uz ide volne
skus no uvidis.....
pak by som este skusil relatko skus vymenit za ine so stejnou chrakteristikou spinania(pokial tam je nejake - niesom isty). Nakoniec zostava uz len jednotka chladiaceho systemu ktora je pod naraznikom z lavej strany (soferovej) ta moze byt zaoxidovana a mozno odpalena tym ze bol zaseknuty vetrak. Kazdopadne az sa k nej dostanes a budes ju chciet rozobrat tak opatrne aby sa ti nevylamali tie fialove/ruzove packy. vytahuju sa do strany a to tak ze ked ich tahas tak aj konktor sa s nimi pomaly odpojuje cca do polky pak uz ide volne
skus no uvidis.....
bandyboss píše:Sahara sa spusta podla teploty myslim nespusti sa uplne hned po zapnuti klimatizace(kompresoru) aspon myslim nechcem robit chytreho.... Skus prekontrolovat este raz vsetky poistky a taktiez aj poistky v motorovom priestore okolo baterky!
skus no uvidis.....
Pojistky jsem kontroloval jak u řidiče tak i v motorovém prostoru relátek jsem našel taky dost ale nevím které to je jestli uvnitř nebo v pojistkové skříni u motoru každopádně děkuji za radu a zítra se podívám na jednotku jak natom je