Gorbo a jeho cierna mamba-SOLD a nova cierna perla
Re: Gorbo a jeho cierna mamba OPC
S tymi filtrami je to takto:
Do nasich zafir sa montovali 2 druhy topenia:
1.System Behr
2.System Delphi
Niekedy to ide zistit cez VIN,aky system tam je.U mna to nepomohlo.Ale ked date dole kastlik pred spolujazdcom,tak na tej kupoli je zlta,teda aspon u mna samolepka a na tej je napisane,aky system tam je a podla toho si kupis filter
Do nasich zafir sa montovali 2 druhy topenia:
1.System Behr
2.System Delphi
Niekedy to ide zistit cez VIN,aky system tam je.U mna to nepomohlo.Ale ked date dole kastlik pred spolujazdcom,tak na tej kupoli je zlta,teda aspon u mna samolepka a na tej je napisane,aky system tam je a podla toho si kupis filter
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Gobo jak jsi zatím spokojený s OPCčkem??
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Zatial som velmi spokojny,a ked jazdis rozumne,tak mas aj slusnu spotrebu.Sice par much sa urco najde,ved neni to nove auto,ale z mojou starou zafou sa to neda porovnavat.Je to proste luxus .Ked niekam idem,s OPC,tak nikdy sa mi nechce vystupit .Marťasek píše:Gobo jak jsi zatím spokojený s OPCčkem??
jasne na lepsi se hned navykne..zname...
krasny vuz
krasny vuz
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Zdravím,jsem tady novej a chci se zeptat,myslel jsem si že typ OPC je ten nejlepší vybavený,ale jak se tak dívám,skoro 90% nemá automatickou klimatizaci,je to u toho to typu normální?Nemyslím,že je to bůch ví nějaká výhra,ale tak bych si to představoval já.Jinak OPC je pěkně udělaná o tom žádná,ale já mám nafťáka.Gorbo1 píše:Zatial som velmi spokojny,a ked jazdis rozumne,tak mas aj slusnu spotrebu.Sice par much sa urco najde,ved neni to nove auto,ale z mojou starou zafou sa to neda porovnavat.Je to proste luxus .Ked niekam idem,s OPC,tak nikdy sa mi nechce vystupit .Marťasek píše:Gobo jak jsi zatím spokojený s OPCčkem??
Díky.
Takto som to pocul ja,ale nerucim za to: OPC sa vyrabalo na objednavku,takze si si do toho nakoniguroval co si chcel a to,ze sudruh nemec nechcel digi klimu,ale manual,to uz nikto nezmeni.
Inac este mam presne stvrt nadrze a najazdene 510km
Inac este mam presne stvrt nadrze a najazdene 510km
Na benzinovy 2liter to nie je zle...si myslim. . .
Zafira 2,2 DTI , OPC Line 2003,92 kW, Y22DTR
Ja si myslim,ze je to velmi slusne Inac,dneska ked som isiel z prace,tak mi prebliklo hladove oko.Stav km je 631.A to som jazdil,mesto,dialnica,a cesty prvej a druhej triedy .pega109 píše:Na benzinovy 2liter to nie je zle...si myslim. . .
Nikto neprejavil zaujem o sharka s malym bicikom,tak som si ho pripravil na zafu.Este mi chyba maticka na pripevnenie sharku,ale to uz je detail.A asi rovnako skoncia ostrekovace svetiel
Dneska pridem k autu a niaky cu... mi ho skrabol,asi klucom,ryha dlha cca 30cm .Ked ma prejde zlost,tak hodim foto.
kurna to je jaka nahoda..
to mam aj ja,,,,skoro cele zadne dvere a este vzadu bok..
to mam aj ja,,,,skoro cele zadne dvere a este vzadu bok..
Zafira 2,2 DTI , OPC Line 2003,92 kW, Y22DTR
Tak ja mam kusok na lavom prednom blatniku,tam je to docela hlboke a ostatne na lavych prednych dverach
No jestli je to klíčem tak to byl pěknej mizera. Nechápu proč to někdo dělá. Ale furt lepší než když ti to někdo škrábne náklaďákem jako Marťáskovi.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Tiez nechapem,preco to niekto robi,to mas pravdu,Martasek mal velku smolu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hajzli
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT