Interierové světla
Interierové světla
Ahoj, nesvití mi hlavní světlo, zadní světýlka, světlo v kurfu a světlo vzadu u poznávačky, nemá s tím někdo zkušenosti jak to zpravit? A neříkejte pojistky ty sem prošel jednu po druhé a chybu jsem nenašel díky
- Reklama
Re: Interierové světla
Vyměnit žárovky? Možná chyba někde v kabeláži.. chce to jen hledat a hledat.. je to o nervy, to vím
Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
- vasekpetr1
Re: Interierové světla
No ta lampa v SPZ-ce s obvody vnitřního osvětlení nijak nesouvisí, čili bych to viděl na prasklou žárovku, případně celková "uhnilost", na kterou tyto světla dle umístění dost trpí (zvláště pokud máš kombajna jako já). Vnitřní osvětlení je krmeno z pojistky F1.28 (5A), o které tvrdíš, že je určitě v pořádku. Předpokládám, že jsi ji nekontroloval pouze pohledem, ale zkusil jsi ji vyměnit za jinou funkční. Dále by mohl být vadný obvod multitimeru, který u některých vozů řídí délku zhasnutí vnitřního osvětlení - signál jde na cívku relé K155 v pojistkovce. Může být vadné. Chce to měřit. Posílám ti nějaká schemata, která jsou zde na fóru v jiných vláknech použita.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)