problem s CID display

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
davidpopjak

problem s CID display

Příspěvek od davidpopjak » 16 dub 2013, 21:40

zdravim vsechny,pred mesicem jsem si poridil zafiru s navi ncdr 1100,potreboval jsem vymenit zarovky v palubce a od te chvile blbne cid,zacalo to hned po namontovani palubky,pres display jen cary atd,obcas naskocil obraz pak zas vypadnul,takze sel cid zas ven,znamy elektrikar nasel na sk forum ze tohle se tam resilo,staci nejake studenaky,bylo u toho foto mista co opravit,proletoval,cid jsem dal do auta jen tak bez palubky na zkouzku a fungoval normal,2 dna jsem takhle zkousel a pote kdyz uz to vypadalo ok ze tedy dam palubku dohromady,jenze jakmile jsem cid namontoval do palubky okamzite zas nejde.prijde mi to divny,problemy zacaly po demontazi palubky,predchozi majitel s ti problemy nemel alespon to tvrdi.nemate nekdo zkusenost popridade kdo by umel opravit?dik

Reklama

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s CID display

Příspěvek od RomanK » 17 dub 2013, 02:12

Tenhle problém umím opravit, ale nesmí se v tom vrtat někdo, kdo s tím nemá zkušenosti. Na opravu je většinou jen jeden pokus. Pokud chceš, můžu se na to podívat.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]

davidpopjak

Příspěvek od davidpopjak » 17 dub 2013, 06:01

ok ,bohuzel uz se na to koukak ten elektrikar tak snad nic neznicil,co jsem luvil tak preletoval jen jeden spoj,je to vyfocene ne slovenskem foru,muzu ti tedy zavolat?

davidpopjak

Příspěvek od davidpopjak » 22 dub 2013, 20:15

tak display odeslan romank tak jsem zvedav jak to dopadne

Odpovědět