Alzafir píše:To mi taky nedává kloudnou souvislost.
Co mě spíš zaráží, že když to běží nebo neběží, Throttle control senzor signal 4,1V, TPS signal 4,4V, Throttle position PWM servo signal 4%. Tato data stojí pořád
U X18XE1 pokud trochu cákne paliva a hodí jiskru,mechanicky otevřeš klapku,tak to musí aspoň blafnout-nějak, a ne mrtvola.
mě to vubec nehodí jiskru......tedap okud řešíte mě
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
To si piš , proč Denny píše X18XE1?
No je to divné, impulsy z kliky nějaké jsou, benzín tam taky nejspíš je, když se při startu prřidrží klapka, mělo by to něco udělat .
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
tak...denny mi posla nejaké čísilko obědnávací....cena super.....jen zmeřím jestli je tam aspon 0,8mm místa...a pokud bude...tak obědnám a uvidíme...pak budeme dále špekulovat.......co vy na to?
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
upřímně?! asi bylo....a teprve narážím na lidi co tomu ROZUMi.....jakmile to nastartuju....hned to budu řešit s někým z vás ,co a jak........
osobně nemám tak dobré zkušenosti s lidma co delaji do aut...
až tdy cítím, že se to dá i spravit a něco se i naučit...
příště ten valník myslím vážně!!!!!!!
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Však to je ono, snímač vačky.
Ten rozvoďák je nějak bokem, má být pěkně na kolech, díval se někdo na ty rozvody jestli jsou v pořádku?
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Čidlo polohy vačky jsi správně našel,ale hlavně jde o čidlo OT klikovky a to je dole proti zubování na hlavní řemenici motoru.Na fotce 2 je pod napínákem mikrořemenu v al držáku.
denny píše:Čidlo polohy vačky jsi správně našel,ale hlavně jde o čidlo OT klikovky a to je dole proti zubování na hlavní řemenici motoru.Na fotce 2 je pod napínákem mikrořemenu v al držáku.
no toho jsem se obával...budu muset zvednout auto abych se tam dostal.....
to je asi tady...je to špatně vidět...obr
Přílohy
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
jo, je to dole, na podívání stačí najet na obrubník, ale je to vážně tězko přístupné, chce to od spodu.
A nebo podložit motor zvedákem, silentblok dolů a jde to.
Naposledy upravil(a) spermin dne 09 dub 2013, 18:58, celkem upraveno 1 x.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic