Samozřejmě za předpokladu, že měním na InSP a ohlidám si jeho vynulováníMiguello píše:2 pansuu: Nekul těma kukadlama
InSP
Re: InSP na displaji
Naposledy upravil(a) pansuu dne 26 dub 2010, 12:03, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Re: InSP
Miguello
ten kdo v Atře G používá oleje Longlife,nedělá zrovna moc dobře a ten kdo si svévolně prodlužuje interval výměny,ten nedělá vůbec dobře.
Naše motory nejsou konstruovány na oleje Longlife a interval výměny udává výrobce motoru,ne oleje!!
Viz tady někde:http://www.oleje.cz/index.php?left=main ... nky_mytus3
Kdo si mění olej např.po 50.tis km,at se pak nediví,až něco začne klepat nebo podobně....
ten kdo v Atře G používá oleje Longlife,nedělá zrovna moc dobře a ten kdo si svévolně prodlužuje interval výměny,ten nedělá vůbec dobře.
Naše motory nejsou konstruovány na oleje Longlife a interval výměny udává výrobce motoru,ne oleje!!
Viz tady někde:http://www.oleje.cz/index.php?left=main ... nky_mytus3
Kdo si mění olej např.po 50.tis km,at se pak nediví,až něco začne klepat nebo podobně....
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- peter13675
pre Mojmec11 - Naše motory nejsou konstruovány na oleje Longlife
zaujimalo by ma odkial mas to info ?
motor Z16XEP 76kW TwinPort ???
zaujimalo by ma odkial mas to info ?
motor Z16XEP 76kW TwinPort ???
Astra G Caravan 1.6 16V 74kW X16XEL r.v. 4/98 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 12/03 vlastny dovoz D
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G 5-dver. Hatchback 1.7 CDTI 59kW r.v. 12/04 kupena v CR
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 12/03 vlastny dovoz D
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G 5-dver. Hatchback 1.7 CDTI 59kW r.v. 12/04 kupena v CR
- Mojmec11
Aha,sry,zrovna jsem měl v hlavě jen ten svůj motor.
Dneska jsem si hrál s diagnostikou se servisním intervalem(přenastavení a reset),ale ani po několikerém pokusu hláška nezmizela(na tachometru).Odpočet ale fungoval.InSP zmizlo až po ručním vymazání tlačítkem.
???
Dneska jsem si hrál s diagnostikou se servisním intervalem(přenastavení a reset),ale ani po několikerém pokusu hláška nezmizela(na tachometru).Odpočet ale fungoval.InSP zmizlo až po ručním vymazání tlačítkem.
???
- Mojmec11
U nás se říká:dělej si p*del z plastelíny
A čímpak budu asi potom diagnostikovat??
A čímpak budu asi potom diagnostikovat??
Naposledy upravil(a) Mojmec11 dne 27 dub 2010, 09:41, celkem upraveno 1 x.
diagnostika v Mojmecových rukách, může prý být nebezpečná zbran . Tedy aspon co jsem slyšel
Twl Mojmec, já to myslel vážně.... Ono kroužek pod volant není věc za tři koruny, a kupovat ho zbytečně, jen proto že si neumíš něco přeložit správně, bo se ani nepodíváš na live data odporů z pytlů.... Radši no comment, nebo se zase naštvu.
A nevím co jsi resetoval u INSP, prostě změníš na požadované Km a datum, zapíšeš a hotovo. Na tom prostě není co laborovat a zkoušet...
A nevím co jsi resetoval u INSP, prostě změníš na požadované Km a datum, zapíšeš a hotovo. Na tom prostě není co laborovat a zkoušet...
END
Tak se mi taky rozsvítila InSP a mám 157 400 km, při koupi mělo cca 149 400, tak to mám 8tisíc, olej se měnil, než jsem auto koupil. Tak to asi smáznu manuálně a za měsíc vyměním olej ať je klid
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Proč? Já sleduju, kolik najezdím.. myslím, že měnit po 10tis. je akorát. Zkoušel jsem to smazat, ale jediný výsledek byl, že mi na spodním počitadle naskočilo 15385 km ..nestartoval jsem u toho, tak nevím jak se to má
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Omlouvám se za předchozí nové téma googlil jsem a všechno v ruštině původní majitel co mi to prodával mi po telefonu poradil že hlaška 1n5p je INSPection a pri otočení kliče mam držet nuloání tachometru a ejhle zmizelo jen mi řikal že naběhne odpočítávání a mě to ukazalo jen nějaké čísla ale hlaška už tam není