POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
vectra předek je vectra předek nooo
a facelift je mona hezčí
a facelift je mona hezčí
Born From Jets
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se ten koncept signumu z roku 97 moc líbí
na Vectru udělaly fejslift jen kvůli tomu aby neutrácely za přední světa
na Vectru udělaly fejslift jen kvůli tomu aby neutrácely za přední světa
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Tohle musím sdílet
http://autobazar.hyperinzerce.cz/opel/i ... a-praha-8/
http://autobazar.hyperinzerce.cz/opel/i ... a-praha-8/
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
ale ma moc dobrý kola
to nějak nechápuAbsinth píše:na Vectru udělaly fejslift jen kvůli tomu aby neutrácely za přední světa
Born From Jets
před hodně lety byla ta astra v časopisu autosport tuning... od té doby prošla tolika ukama alá kubesri až dopadla jak dopadla...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
K tomu Signum.. Ten koncept je zajímavej, mě by se i líbil ještě trochu doladit, ale asi s Vectra nosem je hezčí (jsme na to tak zvyklí). A ta červená rychlá a zběsilá offroad Astra, nebyla před pár rokama taky na prodej a nedával ji sem taky někdo jako zajímavost? Přijde mi že ji znám.
Manli: Je síla co asi z kdysi pěknýho auta jsou lidi schopni udělat..
Manli: Je síla co asi z kdysi pěknýho auta jsou lidi schopni udělat..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
-
- Kontaktovat uživatele:
Mirdas píše:ale ma moc dobrý kola
to nějak nechápuAbsinth píše:na Vectru udělaly fejslift jen kvůli tomu aby neutrácely za přední světa
Sypu si popel na hlavu myslel jsem že Háčkolet má stejný headlight´s jako VéCé Facelift.
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Signum je Vectra bez prdelky
Přiznám se, že asi před dvoudma tejdnama jsem byl hodně nalomenej... Byl jsem se podívat na Signum, 3.0 DTi, výbava COSMO v nejvyšší možný konfiguraci (komplet béžová kůže, vyhřívaný el. sedačky, velkej el. šíbr, navigace, palubní telefon,...). Strašný .
A po svezení jsem neměl slov .
Můžu upřímně říct, že v komfortu a celkově kvalitou svezení se takovej Superb I nebo Passat B5 může jít klouzat .
Přiznám se, že asi před dvoudma tejdnama jsem byl hodně nalomenej... Byl jsem se podívat na Signum, 3.0 DTi, výbava COSMO v nejvyšší možný konfiguraci (komplet béžová kůže, vyhřívaný el. sedačky, velkej el. šíbr, navigace, palubní telefon,...). Strašný .
A po svezení jsem neměl slov .
Můžu upřímně říct, že v komfortu a celkově kvalitou svezení se takovej Superb I nebo Passat B5 může jít klouzat .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Za volantem se člověk holt nenudí.Radoš 92 píše:Dával jsem to na Háčko, ale tohle dám i sem:
Dneska pecka v práci .
Přijedu na zastávku, už bylo trošku šero, ale ne tma a já měl ve voze stále zhasnuto. (kdo to neví, jezdím busem v MHD). Koukám do zrcátka do vozu a vidím, že mi nastoupili dva týpci zadními dveřmi - u nás v Opavě se nastupuje pouze předními. Přijdou dopředu, to už jsem viděl že to jsou policajti, na mně ani slovo, ani dobrá den, nic. Ale na týpka co seděl vepředu na prvním sedadle u dveří prej:
(Dialog)
Cajti: "Vystup si."
On: "Proč? Mám lístek."
Policajti: "Vysupujeme."
Najednou jeden odstoupí, postaví se do předních dveří a do vysílačky říká: "Červená mikina, černá bunda s kapucí, čepice na hlavě..."
Z vysílačky: "A sluneční brýle na hlavě směrem dozadu."
Policajt do vysílačky: "Popis sedí, co máme dělat?"
Z vysílačky: "Vytáhněte ho z toho autobusu".
V tom jsem si všiml, že za busem stojí policajti s autem s majákami.
Policajt znovu dal vysílačku za pásek, nasadil si kožené rukavice - tu jsem viděl, jak se mu trošku třepou ruce - tož jsme lidi, nikdo není terminátor bez strachu a trémy - a říká mu znova: "Vystupujeme." A on že nikam nejde. V tom policajt sahá na pásek, jak má pistoli a mladej "já už jdu, už jdu." Vstal a ruce do kapes a policajt: "Ruce z kapes!" Šáhnul pro klepeta na opasku, šup mu je na ruce a už ho vedli do auta.
No čuměl jsem jak puk, ani nashle neřekli, asi hledaný recidivista, nebo co. Já si ho všiml jak platil, dával to hotově, kluk, tak 16-18 let. Od pohledu grázlík, tak mi utkvěl v paměti, bo jsem koukal jestli zapaltí. No řeknu vám, jsem měl adrenalin taky zvednutý. Ještě na další zastávce mi bušilo srdce. A to mi pár zastávek předtím vystoupila revizorka, ještě že zrovna nekontrolovala, kdo ví co by mohl udělat.
Když si třeba podřimuješ cestou z práce a najednou koukáš,že proti tobě jede kamion a vedle nákej kretém,kterej ho prostě musí předjet i když na to nemá kobyle a místo,tak máš ve vteřině (a ještě chvíli potom) vylítlej tlak a je po spaní.A jseš rád,že jsi Astru zastavil aby se ten kretén tam vešel a pokusil se jinde zabít někoho jinýho.
To samé si taky říkám,když se kolem mě ve městě,kde jedu 50km/h,doslova mihne starší černé BMW,se stejně tmavejma oknama a 4-ma mladejma frajerama.Kde jsou v tu chvíli ti pánové co mě posledně zpovídali,proč jsem nezastavil na stopce u ubchodáku,kde se dá jet jen krokem a kde se nemůže skoro nic stát??
Leda bych tam přehlídl velkej kamion,kterej je schopnej udělat 100km/h na 20-ti metrech.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
nj realita zadny ohled k starsim (autam)
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsme jeli s Brna z autosalonu a kamion, sice prázdný, ale kamión, nás předjížděl. Pršelo, mlha, já 60km/h, plná čára, táhlý kopec, předemnou další kamion, tak nás vzal oba najednou. Očividně fakt magor. Ale "zase" mu to vyšlo...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Stim kamiónem si mi připoměl video co sem kdysi viděl a dokázal jsem ho i najít, magoři totální - http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=16369
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
klasika... bohužel
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Tak chlapci. Známému byla odcizená zafira viz foto. Je z Boru u Tachova. Kdyby se náhodou pohybovala někde po silnici, i když by to asi byla velká náhoda, tak volat info na tel. 603 339 483 Až zjistím další detaily tak možná založím vlákno. Kolega zde není přihlášený a tak jsem se nabídl že to sem hodím. Třeba bude mít štěstí.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní