Ahoj, povedlo se mi utrhnout odvzdušňovací šroub na předím brzdidovém třmenu u Gčkový Astry. Kouká z něj necelý milimetr. Je nějaká možnost, jak to odvzdušnit? Napadlo mě dát ten třmen do polohy, kdy bude přívodní hadička se šroubem ve vyšší poloze, než odvzdušňovák a trochu to proklepat, abych vyklepal bublinky do hadicky a pak to poustel ven pres ten privod.
Ten trmen, ve kterym sem ten sroub utrh sem si zrovna koupil na vrakaci a neche se mi davat dalsi penize za jinej. Znate nekdo zpusob jak z toho ten odvzdusnovak vytahnout bez nustnosti prevrtavat zavit?
utržený odvzdušňovací šroub na předním brzdiči
- Reklama
Re: utržený odvzdušňovací šroub na předním brzdiči
co třeba odvrtat zalomený šroub, protáhnout závit, dát nový odvzduš'novák a odvzdušnit běžným způsobem
Astra G Caravan 2.0 Di
crex píše:Napadlo mě dát ten třmen do polohy, kdy bude přívodní hadička se šroubem ve vyšší poloze, než odvzdušňovák a trochu to proklepat, abych vyklepal bublinky do hadicky a pak to poustel ven pres ten privod.
To bylo doufám myšleno jako fór!!!
Jinak to Václav vystihl
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
kdyz to odvrtam a protahnu, nedostane se nejakej bordel dovnitr? Neexistujou na to nejaky vytahovaky?
vytahováky existují, ale provádět jedině mimo vůz, tj odšroubovat, zaslepit hadičku, a potom opatrně
mám dojem, že ten šroub je dost měkký, hrozí nebezpečí zničení tělěsa, hodně zdaru.
mám dojem, že ten šroub je dost měkký, hrozí nebezpečí zničení tělěsa, hodně zdaru.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- peter13675
mam strhnute vnutorne zavity na brzdici na odvzdusnovak
je mozne to nejak opravit alebo jedine vymenit komplet brzdic za iny ?
jedna sa o levý zadní Brzdič system Lucas na Astru G r.v. 2003 1.6 benzin 76kW kombi
dik za info
je mozne to nejak opravit alebo jedine vymenit komplet brzdic za iny ?
jedna sa o levý zadní Brzdič system Lucas na Astru G r.v. 2003 1.6 benzin 76kW kombi
dik za info
Astra G Caravan 1.6 16V 74kW X16XEL r.v. 4/98 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 12/03 vlastny dovoz D
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G 5-dver. Hatchback 1.7 CDTI 59kW r.v. 12/04 kupena v CR
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 12/03 vlastny dovoz D
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G 5-dver. Hatchback 1.7 CDTI 59kW r.v. 12/04 kupena v CR