Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no lemry liny sou vobe a spotreb taky nebude nic moc ve mestemanli2 píše:tak papírově nexia 0-100 13s
astra 14.5s
v max 170 ku 170
točivej moment 123 ku 128 ve prospěch astry....
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no 130 si po dalnici do kopce asi nejel co? s plnym autemHappy píše:F1 to fakt nejni, po městě to není žádná trága, zato na dálku je to luxózní labutí píseň.milosh píše:
no lemry liny sou vobe a spotreb taky nebude nic moc ve meste
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a víš, že jo - zrovna dneska všechny kopce od Turnova po Libe, ale je fakt, že 120-130 se měl pod kopcem a na kopci na tu pětku už sotva kilo.milosh píše:no 130 si po dalnici do kopce asi nejel co? s plnym autem
P.S. ale to už jsem psal výše "Prostě slabý jak čaj"
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Za tyden jedu do LBC, muzeme dat sraz
Spotreba 1.4 16V 2001 - zatim 6-6,5 l/100km, castecne trasy cca 15 km po meste, castecne po statovkach Praha - Zatec. Zkousel jsem jet i vylozene na spotrebu - porad kolem 90 km/h na petku, pred zatackama nebrzdit, ale vcas ubrat plyn, lehka noha atd., a byl jsem na 6,1 l/100 km. Ale jednou to pod tech sest dostanu... Jinak pred koupi auta (rijen 06)jsem dost procital vase forum a hodne mi to pomohlo, takze diky. S autem jsem max spokojen (az na podivny pazvuky ABS, na ktere jsem se ptal v jine sekci).
Tak ta moje potvůrka je hodně žíznivá..x16szr...pod osmičku se jí moc nechce a co se ochladilo má našlápnuto k desídce,asi ten silvestr....pít..pít ..pít a točit a točit.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
To je dostSTAN.CHAD píše:Tak ta moje potvůrka je hodně žíznivá..x16szr...pod osmičku se jí moc nechce a co se ochladilo má našlápnuto k desídce,asi ten silvestr....pít..pít ..pít a točit a točit.
Tchán má pětidvířko taky s x16szr a jezdí s tím za 6,5.Když s tím jedu já tak za 7.A v mojem (Z16xe) jezdím za 7-7,5 a když tomu fakt dávám napít a chci se povozit tak 8,5.Město bez problému i za 9.Ale v létě průměr i s klimou 7.