Erikova Astricka 2.0 DTI
Re: Erikova Astricka 2.0 DTI
pejee ale ja mam spiatocku pod 5 keby bola pri 1 tak to kludne tak necham a mas SZ
Opel Astra G caravan 2.0 DTI
- Reklama
Aha, to jsem netušil tak až se ti povede vyměnit, dej nějaký návod..já jdu hledat páku z astry H zatím
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
no potom dam povodne som aj ja chel z H-cka ale kedze za H-ckovu si popytali niektori aj 50 eur tak som radsej zobral tu z insignie
dnes som upravil hlavicu z insignie , zajtra pojde do auta
Pekna praca,potichu zavidim
diki gorbo , no uz bohuzial riesim vaznejsi problem , a to taky ze som dnes sundal zvodidla
Aj,to muselo bolet.
no zachranil ma sneh , ale aj tak si to odniesol predny naraznik
v poradi asi tretie stretko s padrem fotky sa podarilo spravit az teraz
-
Chuj do zvodidiel hlavne, že si neškrabol astričku!2.erik.2 píše:diki gorbo , no uz bohuzial riesim vaznejsi problem , a to taky ze som dnes sundal zvodidla
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
praveze som ju skraboljerry mouse píše:Chuj do zvodidiel hlavne, že si neškrabol astričku!2.erik.2 píše:diki gorbo , no uz bohuzial riesim vaznejsi problem , a to taky ze som dnes sundal zvodidla
no dnes som mal zase trochu casu sa pohrat z astrickou ako prve ma cakal ten moj predny naraznik opravit lizatko a najma povyberat vsetky kamienky spomedzi lizatka a narazniku
no ale podme k tym krajsim veciam , ako druhe som napojil TRIPPLING od Troodona zatial to vyzera slubne uvidime ako sa to osveci v premavke a ako tretie som konecne nahodil paku z Insignie OPC zase to vyzera trochu inak
-
Re: Erikov Caravan Bertone 2.0 DTI
2.erik.2 píše:konecne pridavam neake fotky z upravy masky , nieje este hotova ale zajtra by som ju chcel uz dokoncit
Skušal to niekto robiť aj na A-žirafke? Sú tam totiž niejaké drobné odlišnosti napr. nemožnosť odstranenia dolnej žalúzie alebo iny chromovaný rámik okolo celej masky+ inak riešene otváranie kapoty.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957