Prekresli si cisilka na palubce a nafta ti bude tocit klidne 12000 Skodovacky diesely hodne dunej, me to skoro nechrochta (pri 2000ot vetsi ticho nez kdejakej benal pri 3500 coz je tak zhruba adekvatni rezim), novy CR jsou uz uplne v pohode. Dynamika jak si psal proti benzinu ohromujici Ja bych si atmosferickej benzin koupil leda na sourani po meste ... nebo pak leda neco nad 3 litry.CUBErt píše:Moje další auto bude zase v benzínu. Pokud nebudou diesely stejně hlučný, stejně točivý a stejně pocitový jako benzíny. Tak a teď jdu spát.....Ahoj
Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- Reklama
Tak jsem se konečně dostal ke změření spotřeby u tý mojí koloběžky, před výjezdem plná nádrž po víčko, po dojezdu to samý. Trasa Liberec - Pardubice + nějaký popojížděčky, kilometrů celkem: 300 - spotřeba 5,9 L/100 km.
Jsem celkem překvapenej, cesta není žádná dálnice, semtam jsem jel za kolonou kamiónů 40tkou a hlavně jsem měl v autě tam i zpátky naloženo 400 kg + sebe.
Jsem mile překvapen a spokojen.
Jsem celkem překvapenej, cesta není žádná dálnice, semtam jsem jel za kolonou kamiónů 40tkou a hlavně jsem měl v autě tam i zpátky naloženo 400 kg + sebe.
Jsem mile překvapen a spokojen.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Nemáš co, motor je celkem dobrej na dálky, ale po městě mám pocit, že si bere celkem dost (jen odhad - přesně jsem neměřil), ale určitě to není žádnej závoďák pro mladý vejry , páč např. do kopce na to můžu šlapat jak chci a vono to jede pořád stejně. Prostě slabý jak čaj, ale stačí.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja mel v nexii taky 8v co mel 55kw, mi nerikejte ze vam to jede v pohode, bo to bylo liny jako prase, ale auto melo 900kg takze to slo... fabiani cumeli
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet