Spotreba s automatem
- Reklama
spíš že je zimaLukas G. píše:Me se ted zvedla troch vic spotreba. Jezdim tak za cca 7-8 litru. Nevim cim to je. Asi jsem zmenil styl jizdy.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Lukasi, to mas spotrebu jako ja s benalem ale v lete no a dalku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Sakra jakto? Ja totiz mel predtim takovou nizkou spotrebu, ted to nejak stouplo. Jinak je to masakr denne jen do prace jezdim 62km. Asi zase budu jezdit pomalej. Nebo myslis ze to je normalni ta spotreba?milosh píše:Lukasi, to mas spotrebu jako ja s benalem ale v lete no a dalku
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
No mne sa už tuna tvoja spotreba nepozdávala. zdala sa mi príliž nizka na automat aj keď bolo leto. Teraz v zime tých 7,5-8 je normál.Lukas G. píše:Lidičky, já na 40L nafty najedu cca 700 km. Mám 2.0 DI rv. 2000. Je jasný, že nějězdím supr rychle, ale v klidu ale občas mě vyočí nějací víkenďáci a tak lítám. jen je škoda že nmám palubní PC, to bych věděl přesněji.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
no dyk jo, prostě nemůžeš mít obojí najednou, automat a malá spotřeba nejdou dohromady, buť jedno nebo druhýLukas G. píše:Kdyz me se to tak libi
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale di ty brepto, nevim proc si vsichni myslej ze kdyz je benal v automatu ze to zere 15. JA mel pres 10 jen jednou a to kdyz jsem auto koupil a jel z Plzne do Usti nad Labem domu, a celou dobu s klimou, bobe - presne to bylo 10.42L/100km.Sršeň píše:No buď rád že máš ešte diesel. Miloš s benzínzínom má určie nad 10.Lukas G. píše:Kdyz me se to tak libi
Jinak ted mam spotrebu 9.6L (posledni 2 tankovani, jinak pod 9), ale podotykam ze jezdim mesto a 1xtydne k rodicum 30km, jinak po-pa do prace z prace po meste
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Slovakum nesmis vse verit, nejlepsi ze jsme se jeste se Srsnem ani nevideli a on uz me zna lip nez ja sam sebe Takovy mam nejradsiHappy píše:Sršeň píše:
No buď rád že máš ešte diesel. Miloš s benzínzínom má určie nad 10.