Ahoj všem. Rada je to dobrá, ale nepoužívejte ty plstové rychlospojky. Často se stává, že spojení není dokonalé a dojte často i k otevření svorky a pak i ke zkratu.
Raději pájejte a izolujte !!! Vypadá to i lépe
chtel jsem to dat na tu svorkovnici ale nesehnal jsem ji. meli jenom po 10ks a to jsem nechtel tak jsem to udelal na konektory (ty jsou vecny akorat na ne musis mit kleste ale jako spravnej elektrikar je mam)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Mám takovej hrozně blbej dotaz když to tady tak čtu......zamykání přes DO má dvě polohy......při prvním stisknutí tlačitka dojde k mechanickýmu uzamkčeni a při druhem stisku se aktivuje imobilizer nebo jak? jak to je?
na foru je návod na ovládání oken DO
toto je dobrá věc, ale provedení je velmi neodborné. Najde se zde někdo, kdo poradí s propojením na relátkách. Mám astru rv. 2000 edice
děkuji.
Spermin
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Zkoušel jsem to zapojit a funguje to, ale jak jsi psal že je to jedno který z těch dvou káblu zapojím, tak to není pravda. a chtěl jsem se zeptat, proč po zapojení jse mi rožla kontrolka na přistrojovce (pasy)