Erikova Astricka 2.0 DTI
Re: Erikova Astricka 2.0 DTI
mi mame u nas dobre cesty ????? ty si z ktorej jahody spadol ??? sak je tu diera na diere , teraz na zimnych 15 citim kazdy jeden pukel , kazdu jednu dieru , na letnych 16 je to nieco podobne , ale myslim ze ked pojdem na 17 tak to bude katastrofa
Opel Astra G caravan 2.0 DTI
- Reklama
-
V septembri som šiel Hniezdne, Haligovce a č. Klaštor na motke (zraz mototuristov v Haligovciach Goralsky Dvor) a riadne som si to užival, až na dve cestne vlny, ale to som mal ešte stare tlmiče. Mal som cestnu mašinu a nie enduro.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
no to hej , ale ja jazdim na opacnu stranu , vacsinou stara lubovna , kezmarok , poprad , no otras cesta , diera na diere , dnes som ich tiez par pochytal
-
Hlavne ten asi 3-5km usek za Hniezdnym smer Podolinec , tam som sa skoro vysekal ked som šiel zo Zakopaneho.2.erik.2 píše:no to hej , ale ja jazdim na opacnu stranu , vacsinou stara lubovna , kezmarok , poprad , no otras cesta , diera na diere , dnes som ich tiez par pochytal
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
ten je este v pohode tam kus poobchadzas a da sa to , ale spisska bela a okolie to je otras , v belej normalne diera na pol pruhu , ked ide auto oproti tak neobijdes , musis ju zobrat , a potom je vysledok taky ako na mojej astre , predna prava pruzina zlomena a v zadu obidva tlmice v prdeli , a to mam 15 , vies co by to robilo na 17jerry mouse píše:Hlavne ten asi 3-5km usek za Hniezdnym smer Podolinec , tam som sa skoro vysekal ked som šiel zo Zakopaneho.2.erik.2 píše:no to hej , ale ja jazdim na opacnu stranu , vacsinou stara lubovna , kezmarok , poprad , no otras cesta , diera na diere , dnes som ich tiez par pochytal
-
Tak treba kupiť Fronteru, a potom ťa to bude aj baviť!
Fronteru ??? nie ..... Insignia 4x4 to je supa
-
Novy fenomen našich ciest su tzv. Cestny teroristi, čo su v podstate cestari ktory by mali cesty opravovať, a nie naopak ničiť. V podstate je to jedna banda, da sa to nazvať aj cestarska mafia ktora umyselne a cielene spravuje cesty tak ako to možme vidieť aj na predchadzajucom videjku, a hlavne aby na tom stale a donekonečna profitovali, viz. napr. aj v zdravotnictve je to podobne, ved napokon ktory lekar by chcel zdravy narod, odpoved každy pozna! Politikov mame takych akych si sami zaslužime a toto je potom aj vysledok! Uplne postačuje ked si pozriete totok! http://www.automoto.sk/clanok/190204/ak ... u-predpisy Erik: sorry za OT, ale nedalo mi to nevyjadriť svoj nazor.
chlapi myslite ze len u vas su take rozdrbane cesty ?? sak to je na celom slovensku , tak to je a tak to aj bude kedze poniektori su nenazraty a neviedia uz ako prist ku peniazom
cesty nemaju diery ale diery maju cesty
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
mirda : si zabil
ono to je tak ako ten vtip :
Anglican sa pyta Slovaka : po ktorej strane u vas jazditete ?? po lavej ci po pravej ?
Slovak na to : pomedzi diery
ono to je tak ako ten vtip :
Anglican sa pyta Slovaka : po ktorej strane u vas jazditete ?? po lavej ci po pravej ?
Slovak na to : pomedzi diery
no a dnes opat nieco pribudlo do astricky precaludneny volant
Komu si dával čalúniť a čo to stálo? Tiež to chcem dať spraviť.
Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292
jednemu chlapikovi do martina , no mna to vyslo neakych 67 eur s postou tam aj spat naspat to islo kurierom ale super praca som spokojny , mam ho uz aj v aute , za prve to oproti klasike 100 krat krajsie vyzera , a za druhe ten pocit ked to chytis do ruky , proste parada