takze cirej blink jedine lexmaul dik za info jen mi to napadlo nebot nekdy po novym roce budou novy zadni svetla s cirim blinkrem
No rozdíl v lexmaul tuning na carbonia.cz mezi světly s čirým blinkrem, nebo napodobeninou irmschere, je 200Kč
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
SyncMaster píše:No rozdíl v lexmaul tuning na carbonia.cz mezi světly s čirým blinkrem, nebo napodobeninou irmschere, je 200Kč
a na irmschera s.... chci cirou. vim vo tom.
viem viem, to jen pro ty ostatní, co neví, že mi víme
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No docela by mne zajímala ta možnost rozebrání zadních světel u caravanu, jestli by šel vyndat ten oranžovej plast a místo toho jen stříbrnou oranžově svítící žárovku. Možná lehounce stříknout tím zatmavovacím sprejem.
No takhle právě sem to myslel, ale já bych to udělal míň razantně a bez toho oranžovýho plastu a bude to dobrý, akorát nevim jestli do toho jde nedestruktivně vniknout.
Použil jsem sprej od firmy Motip, je specialne určenej pro světla. A stříkal jsem poměrně dlouho, zatmavování je velmi postupné. Jen jedna vrstva. Když jsem to měl hotové tak jsem nepoznal úbytek váhy plechovky...takže se toho moc nevyplácalo...
Tak to jo...díky... Asi se do toho pustím ale až bude hezké počasí... vím že se dělají barvy na světla ale jsou to jen malé spreje 200ml... myslel jsem původně že to bude málo...