0130 Regulace mimo rozsah / nesprávný signál sondy 1 (?)
Teď mi řekněte, je opravdu lambda v prdeli nebo to může způsobovat chyby kvůli hnijícího vlnovce ???
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Oliver píše:A co si takhle koupit OpelTech2 a AB-COM od MaraB??![]()
![]()
já to mám a jsem v pohodě, zjistím si všechny závady, odstraním si je tím pádem sám pokud to jde, a hlavně nemusím do Opel Service, kde mě za načtení a vymazání závad naúčtují nějakých cca 350,-Kč
![]()
![]()
![]()
a mají to hotové za deset minut, stejně jako já
![]()
![]()
no a ještě jedna věc co mi leží v žaludku, v Opel Servisu vám sice bezpečně zjistí jaké závady máte, ale oni by vám nejraději vyměnili celý auto
![]()
![]()
jenom aby trhli nějaký kšeft
![]()
![]()
![]()
nechci být vulgární, ale, kdyby se k nám majitelům chovali alespoň trochu slušněji, tak tam jezdit budu, mluvím sám za sebe, ale slušnost v podnikání v ČR ( tak to je velmi vzácná věc) je těchto firem jako šafránu![]()
![]()
všichni se ženou jenom za ziskem a nehledí na to, že potencionální zákazník, který k nim přijde a oni z něj "udělají blba" a vymění mu věci, které se vůbec měnit neměly, a tento zákazník to dodatečně stejně zjistí, tak už k nim nikdy ani nepáchne![]()
![]()
![]()
Bohužel, v Česku je to normální praxe, prostě a jednoduše zákazníka podvedou, aniž by si uvědomili, že ho v podstatě pro příště již ztratili !!![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |