Mé dojmy z amnestie
Mé dojmy z amnestie
No za mě musím říci, že doopravdy nechápu, jak někdo mohl přijít s takovou pičov.nou, jakou je amnestie. Klaus říkal, že všichni mají horké hlavy a že až vychladnou, tak to pochopí. Né hlava mi začíná pomalu chladnout, jelikož cca před půl hodinou jsem zjistil, že mi nějaká ku.va rozbila okýnko u auta a ukradla mi tašku s učebnicemi do školy, díky bohu nic víc a to jsem tam měl rádio, hever a další cenné věci a říkám že to dost Klaus posral. Samozřejmě jsem zavolal policajty, jelikož mám nějaké pojištění skel na vizidle a říkal jsem si, jestli nebudu potřebovat mít nějaký papír od policajtů. Přijel kolega a já se ho ptal, co se to děje v tom Bohumíně, ve městě, kde byl klid a co mám dělat, kdybych to chtěl nahlásit na pojišťovnu? Poradil mi ať se informuji nejdříve na pojišťovně, jestli se vůbec ta má pojistka na krádež vztahuje a že to když tak dodatečně sepíšeme, protože by mě musel odvézt na výslech, který by byl třeba úplně zbytečný. Říkal mi, že amnestie byla fakt úspěšná a všichni ti zlodějové, kteří seděli a byli propuštěni opět začli krást. Za dnešní noc prý v Bohumíně vykradli 60 zahradních chatek a několik aut. Tak nevím, jak se mají slušní lidé bránit, když příjde idiot na konci své působnosti a udělá takovou blbost, jakou je amnestie. To abych měl o přítelkyni strach, že jí někdo znásilní, okrade či zabije. To se mi fakt líbí, že ti co seděli mají úplně čistý trestní rejstřík a můžou krást, vraždit, znásilňovat a když už budou dopadeni, tak nebude přihlédnuto, že už tuto věc někdy udělali, ale bude to bráno, jako by to udělali poprvé, protože se jim to všechno smazalo. Dělá se mi z této země fakt blbě a lidi, co by jí měli vézt ji tak vedou maximálně do záhuby. Doufám, že Vám se to chlapci vyhne a nikoho z Vás něco podobného nepotká.
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mé dojmy z amnestie
Z prvé od kdy v Bohumíně je klid? Vždyť je to tam samej cigán! O pasťáku v Šunichlu bych mohl vyprávět historky na celou noc! Nepamatuju si noc, kdy by se v Bohumíně něco nestalo, nemuseli houkat majáky, a cajti neměli pohotovost. Kde bereš tu jistotu, že má s tvou krádeží co dočinění amnestie? To mohl udělat kdokoliv koho se ta amnestie vůbec netýkala. Pochybnejch živlů je v Bohumíně habaděj. S klidem - a nestydím se zato, můžu říct, že já se po setmění po Bohumíně raději nepohybuju a pokud jó musím, mám jak pepřák tak kvér za opaskem! A to mám skoro dva metry,metrák k tomu a 6let v ochrance za sebou, kde jsem zažíl dost zásahů.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
No tak já bych řekl, že v Bohumíně byl celkem klid. Neříkám, že tu nejsou cigáni, tedy romové, ale od té doby, co jim starosta poboural ty jejich domy na Cingrově ulici, tak bych řekl, že jich tu hodně ubylo a nejdou vidět ty největší hajzli, co tu byli a co dělali ten maras. No a z čeho usuzuji, že co dočinění může mít i s tím mým případem amnestie jsou i ty vykradené zahradní chatky. V Bohumíně se krade, samozřejmě vždycky se najde něco podobného, ale ten kolega policajt, co přijel říkal, že od té amnestie je těch krádeží čím dál tím. No nevím v pohodě jsem kdysi chodíval v Bohumíně večer z hospody domů a mnohdy i dosti posilněn z ní a nikdo nikdy mě nezbil a neokrad. Je pravda, že v Bohumíně už netrávím tolik času, jako když jsem byl mladší, ale měl jsem pocit, že to je bezpečné a klidné město. No a můj názor na amnestii mi nikdo nezmění. Prostě hajzli se dostanou z vězení a chudáci poctiví lidé na to jen doplatí.
mě to nedá ale oni ti ukradli učebnice??? Tak to je asi zloděj co se chce vzdělávat. A nemysli si že po amnestii se pohybujou grázlové jen u vás. Tady v Plzni je taky registrujeme. Naskládat je zpátky a Klause k nim.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Jojo ukradli mi učebnice. Dodělávám si dálkově maturu při práci a nechal jsem vzadu na sedačce tašku s učebnicemi a taška je fuč. No před maturou mě trochu sere, že jsou knížky v hajzlu a taky všechny sešity a vypracované otázky, co už jsem tam měl. Hold byl to ko.ot. Zbytečně mi přidělal starosti a jestli knihy prodá do nějakého antikvariátu, tak za to bude mít hovno.
jak zjistí že tam jsou knížky a ne noťas a nebo peníze tak to zahodí. Víc škody okolo a bez účelu. Sekat ruce hajzlům.
Kdyby ta taška někde ležela, ale neviděl jsem jí nikde No ve středověku by přišli o ruku a pak by si zapamatovali, že krást se nemá. No jsem zvědavý, kolik si řeknou za to zadní okno.
To je pech.. ale zas na druhou stranu, v autě se nemá nic nechávat na viditelném místě
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
K věci.
můj dojem je že amnestie byla udělaná ÚČELOVĚ.
můj dojem je že amnestie byla udělaná ÚČELOVĚ.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Hele já v Plzni dělám v ulici kde je největší konstalace šlapek a pasáků. Každou chvilku tam frčí nějakej bezďák s károu a šrotem. Firemní auto jsem nezamykal a nechával tam mobil i klíče a leta nic. Pak tam šel nalitej Albánec a když jsem vykládal zboží tak odjel. Autorádio si ze svojeho auta vyndavám panel. Jednou jsem u Astry zapoměl a už mi tam v 7hodin ráno páčil zámek hnědočech. Nedostal se tam a zmizel.
Kdo nechává v autě na viditelném místě jakékoliv věci, tašky apod., může si za to, že mu tam někdo vlez sám, toť můj názor.. A nějaké výkřiky o amnestii si může strčit za klobouk a zlobit se může leda a jen na sebe..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Aha, takže když člověk nechá třeba svou věc, kterou je auto na viditelném místě a někdo mu ho vykrade, tak si za to může vlastně sám Komu dává co právo ti lézt do tvého auta? Myslím, že nikomu a zastávat se těch kur.v, co vykrádají auta se může jen blázen. Jo a nejvíce se mi líbí ty naše posrané a to používám ještě mírné slova zákony, které takové kur.y ospravedlňují a ty když ho chytneš a dáš mu co proto, tak z toho výjdeš úplně nejhůře a nikoho nezajímá, že on ti vykrádal auto. Já jsem se osobně s tím, že mám okno v hajzlu a tašku s věcmi pryč nějak smířil, ale nesmířím se s tím, jestli k autu zase příjdu a okno bude zase rozbité. No a to jsem si na začátku roku říkal, že dlouho nic na autě nebylo potřeba vyměnit a hned se to rozjelo Homokineťáky, které mi měnili loni v lednu v servise jsou v hajzlu (manžety praskly), zadní výfuk odešel do věčných lovišť, většinou je rozežraný u přírub a měním skoro pořád, teď to okno a ještě mě čeká směšovač plynu, páč po dvou a půl letech odešel taktéž. Co mě bude čekat ještě dále
Když nechám na stole v hospodě penězenku a půjdu na záchod,tak jak se vrátím,tak už ji nenajdu. S nechavanim tašek v autě je to to samé. Nikoho neobhajuju,to je prostě fakt. Na každém kroku jsou cedule VASE AUTO NENI TREZOR apod.ale pokud si někdo nedá říct,tak litovat ho nebudu. Nikomu nic zlého nepřeju samozřejmě a je mi líto,že se Ti auto sere..dřív nebo později to potká víceméně každého..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
prostě místo aby se něco dělalo udělají se cedule kurv***!!! jako na silnicích! místo aby to idioti za nám ukradené peníze spravili radši dají značku silnice v prd*** a sníženou rychlost prostě to se fakt dějě jen v této řiti nojo hlavně že se snažíme přiblížit americe zatím jen tím že je tu dav ovcí a děcka vypatlané z pc a tv nic jiného nevidím...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
doporucil bych ti tak na rok navstivit Afriku