COUPÉ

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
win
Kontaktovat uživatele:

COUPÉ

Příspěvek od win » 20 bře 2006, 21:02

ahoj lidi!
tak si rikam, ze nadesel cas trochu vylepsit astricku (zatim konvencni seriovka) Slo by mi spise o lehci tuning, jelikoz kupatko ma nezamenitelne tvary, ktere bych nerad prepatlal..

Pri brouzdani po netu jsem nasel techto par fotek, ktere se mi osobne desne libi.. ten OPC2 predni bumper :P prahy bych asi nechal defaultni, jen na zadek nvm.. pride mi dost vysokej, nakej difuzorek by to asi chtelo:o)
Ta na obrazcich ma OZ Hydra 8x17", zadni Lexmaul lampy.. decentni kridelko - taky se mi libi

jaky na to mate nazor? co by jste mi kdyztak doporucili a kde nakupovat (treba ten OPC2 naraznik)

jinak moje je tedy v "zlate" capri metalize, bezova kuze, stredovy panel v bronzove barve, bile budiky... max vybava az na navigaci (je tam tedy radiotelefon tusim xx700) a xenony.. tenkrat (r.2000) je este nenabizeli, ale za to stala dost pres 800k :? :evil:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Z22SE

Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 20 bře 2006, 22:05

U nas v UL jezdi zlata, zksuim nafotit :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

win
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od win » 20 bře 2006, 22:13

milosh píše:U nas v UL jezdi zlata, zksuim nafotit :wink:
zrovna vcera kdyz sem jel z nakupu, tak sem potkal jednu zlatou.. Pripadal sem si jak v ty reklame na Jettu.. :D podeziram ji, ze tu nekde pobliz bydli 8)
Z22SE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 20 bře 2006, 22:16

ten opc náraník je prostě boží, ale schánět ho budeš těžko (jetej), osobně sem ho v čr viděl prodávat jenom jednou, ale pokud máš dost peněz tak novej v oplu stojí "jen" 14000
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

win
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od win » 20 bře 2006, 22:28

klubo píše:ten opc náraník je prostě boží, ale schánět ho budeš těžko (jetej), osobně sem ho v čr viděl prodávat jenom jednou, ale pokud máš dost peněz tak novej v oplu stojí "jen" 14000
no dost to je, ale ted kdyz si vzpomenu, ze za montaz xenonu (s automatickou regulaci + ostirokovace) chtej 50 tisic, tak to bych opravdu radsi koupil tenhle opc naraznik.. navic sem zatim nenasel jiny ktery by me vice zaujal.. asi sem se zamiloval :D a misto xenonu bych hodil angeleyese :lol:
Z22SE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 20 bře 2006, 22:30

win píše:
klubo píše:ten opc náraník je prostě boží, ale schánět ho budeš těžko (jetej), osobně sem ho v čr viděl prodávat jenom jednou, ale pokud máš dost peněz tak novej v oplu stojí "jen" 14000
no dost to je, ale ted kdyz si vzpomenu, ze za montaz xenonu (s automatickou regulaci + ostirokovace) chtej 50 tisic, tak to bych opravdu radsi koupil tenhle opc naraznik.. navic sem zatim nenasel jiny ktery by me vice zaujal.. asi sem se zamiloval :D a misto xenonu bych hodil angeleyese :lol:
xenony seženeš v pohodě do 15000, orig. jetý, ty moje sou zrovna z coupátka 8)

win
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od win » 20 bře 2006, 22:34

klubo píše:
win píše:
xenony seženeš v pohodě do 15000, orig. jetý, ty moje sou zrovna z coupátka 8)
ted sem si vsiml, ze tam ty ostrikovace nemas.. ne ze by mi to vadilo, ale treba na technicky problem neni?? ja kdyz sem se poptaval po nich, tak mi rekli ze bez nich to nejde :x
Z22SE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 20 bře 2006, 22:38

win píše:ted sem si vsiml, ze tam ty ostrikovace nemas.. ne ze by mi to vadilo, ale treba na technicky problem neni?? ja kdyz sem se poptaval po nich, tak mi rekli ze bez nich to nejde :x
no já to tam chci dát ale sere mě že ten coupe nárazník nemá zespoda nakreslený kde má bejt díra jako to má obyč nárazník...ty máš ostřikovače? že bys mi to nějak naměřil :wink:

nebo si seženu OPC s dírama 8)

win
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od win » 20 bře 2006, 23:00

klubo píše:
win píše:ted sem si vsiml, ze tam ty ostrikovace nemas.. ne ze by mi to vadilo, ale treba na technicky problem neni?? ja kdyz sem se poptaval po nich, tak mi rekli ze bez nich to nejde :x
no já to tam chci dát ale sere mě že ten coupe nárazník nemá zespoda nakreslený kde má bejt díra jako to má obyč nárazník...ty máš ostřikovače? že bys mi to nějak naměřil :wink:

nn ostrikovace tam nemam.. nedokazu si predstavit, ze by mi nekdo do astricky delal diry :twisted: :D
jo btw ted na to koukam, ty mas celej cumak z kupatka? v ty tmavy to nak nevidim :o
Z22SE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 20 bře 2006, 23:03

win píše:
klubo píše:

nn ostrikovace tam nemam.. nedokazu si predstavit, ze by mi nekdo do astricky delal diry :twisted: :D
jo btw ted na to koukam, ty mas celej cumak z kupatka? v ty tmavy to nak nevidim :o
jj mam to celý coupe...ale jak řikáš na černý to moc nevyniká

win
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od win » 20 bře 2006, 23:27

tenhle kit se mi docela libi.. i kdyz ja bych si ho tam nedal, uz jen z toho duvodu, ze kdyz zajizdim do garaze tak uz ted skrtnu tou gumou co je pod prednim naraznikem.. natos stimhle.. to bych vyjel, a kit by zustal v garazi :D
OPC2 rulezz 8)

Obrázek
Z22SE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 20 bře 2006, 23:30

win píše:tenhle kit se mi docela libi.. i kdyz ja bych si ho tam nedal, uz jen z toho duvodu, ze kdyz zajizdim do garaze tak uz ted skrtnu tou gumou co je pod prednim naraznikem.. natos stimhle.. to bych vyjel, a kit by zustal v garazi :D
OPC2 rulezz 8)

mě se to nelíbí OPC2 je holt OPC2

win
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od win » 20 bře 2006, 23:37

jj je, ja uz sem rozhodnutej.. 8) este sem to chtel nafotit jak je serove a pak postupne doplnovat fota jak pridavam komponenty a doladuju... ja se tesim jak malej :P
Z22SE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 20 bře 2006, 23:45

win píše:jj je, ja uz sem rozhodnutej.. 8) este sem to chtel nafotit jak je serove a pak postupne doplnovat fota jak pridavam komponenty a doladuju... ja se tesim jak malej :P
kurva já ci taky coupe...2.2dti :cry:

win
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od win » 20 bře 2006, 23:48

klubo píše:
win píše:jj je, ja uz sem rozhodnutej.. 8) este sem to chtel nafotit jak je serove a pak postupne doplnovat fota jak pridavam komponenty a doladuju... ja se tesim jak malej :P
kurva já ci taky coupe...2.2dti :cry:
nj tech se malo vidi.. ja osobne tedy videl jen jednu.. parkuje na narodni tride, cerna s cervenou kuzi
Z22SE

Odpovědět