Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Absinth
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo

Příspěvek od Absinth » 07 úno 2013, 07:33

Fio banka taky podporuje dvě rodný čísla na jednom účtu 8) takže jakovy dva majitelé...
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2

Reklama

Boči

Příspěvek od Boči » 07 úno 2013, 08:58

Taky mam mbank a pohodička. Nevýhoda, jak už bylo zmíněno, je výběr/vklad v hotovosti. Čím víc platíš kartou, tím víc máš výběrů z bankomatu zdarma. Mám u nich i spořící účet (úrok nic moc) a pro připsání úroku musíš měsíčně kartou zaplatit aspoň 4K.
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek

Lake292

Příspěvek od Lake292 » 07 úno 2013, 09:00

ja mam momentalne CSOB a uvazujem nad prechodom do Equa banky...
CSOB mi zatial vyhovuje ale zachvilu mi skonci studentsky ucet a budu chciet poplatky, ktore sa mi pacit nebudu :lol:

Fanous

Příspěvek od Fanous » 07 úno 2013, 11:04

Mam Equa bank a můžu vybírat ze všech možných bankomatů zadarmiko + platba příchozí/odchozí zadarmo v čr a ze zahraničí 9 kč. Platební karta taky zdarma. Suma sumárum neplatim za měsíc na korunu. Je tam ale podmínka, že musíš mít na účtu víc jak 100 000,- a nebo že se ti tam 10 000 každý měsíc otočí. :)
Opel Astra g x16xel caravan
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace

Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirdas » 07 úno 2013, 12:23

a co třeba učet Genius Gratis od GE 8)
Born From Jets

renatka

Příspěvek od renatka » 07 úno 2013, 12:33

renatka píše:Dnes jsme koupili nový pravý blatník, tepecírunk zadních dveří s plastovým madlem, které muselo pryč, když se dveře zablokovaly a žárovičky k SPZ. Bohužel je Astřička dostane až o víkendu.
Tak včera vše vyměněno :)
Opel Astra G 2.0. DTi, 74 kW, motor ecotec Y20DTH, r.v. 2002, combi comfort, červená

HonzP

Příspěvek od HonzP » 07 úno 2013, 14:29

já taky přemýšlím o změně, ale u GE jsem fakt spokojenej a protože je mám od jejich začátku, znají mou historii a udělají mi zase dobrou hypotéku.
Pozor, mezibankovní trh s půjčkama úplně zamrznul, každá banka sedí na penězích, které potřebuje rozpůjčovat a snaha o zpoplatnění klienta bude všude, u nízkonákladovek ale asi nejvíc.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi » 07 úno 2013, 15:32

já mám mbank a spokojenost,pro mladší nebo pro lidi co nevydělávají moc keš je to ideální....půjčky nn nechápu lidi se zadluží a pak jsou ve stresu aby to splatili a největší magoři co si pujčí na dárky prostě moc se tu lpí na materiálních věcech zmr*i
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 08 úno 2013, 13:37

Tak ono někdy ti nezbyde ani nic jiného, než si vzít půjčku... Třeba když ti v zimě prdne kotel na vytápení rodinného domku a ty nemáš možnost vypláznout z fleku "plácnu" 30tis,- ... Tak ti nic jiného nezbyde...

Nebo když si chceš koupit třeba nové auto, málo kdo má z nás na účtu třeba 300tis,-, aby si je mohl dovolit jen tak ze dne na den "vyhodit"... Otázkou pak je, jestli to nové auto fakt musí mít, nebo ho jen chce mít a nechce si raději koupit ojeté v dobrém stavu 8)

Nebo řešení bytové situace, kdy si chceš koupit větší byt kvůli rodině, to už vůbec málo kdo má na účtu třeba půl mega, aby si to mohl dovolit... To teď třeba řeším já :wink: A za magora se v tomto případě nepředpokládám :lol:

Jinak díky moc za rady a jsem rád, že i Vám ty náklady připadají dost vysoké, alespoň si nepřipadám jako v jiném světě :mrgreen:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirdas » 08 úno 2013, 13:49

HonzP píše:já taky přemýšlím o změně, ale u GE jsem fakt spokojenej a protože je mám od jejich začátku, znají mou historii a udělají mi zase dobrou hypotéku.
Pozor, mezibankovní trh s půjčkama úplně zamrznul, každá banka sedí na penězích, které potřebuje rozpůjčovat a snaha o zpoplatnění klienta bude všude, u nízkonákladovek ale asi nejvíc.

http://www.mesec.cz/clanky/genius-grati ... -a-korist/ 8) 8)
Born From Jets

HonzP

Příspěvek od HonzP » 08 úno 2013, 13:51

Ve finále je to zase všechno o penězích.
Když někdo využívá banku na přijde výplata, pár převodů, platební karta, pak je to asi egál a chápu, že za tohle se nikomu moc platit nechce. Jak ale chci od banky něco navíc, typicky hypo, spotřebitelák, hotovostní operace apod., tak je fajn mít při ruce pobočku a všechno vyřešit s poradcem, to už jde mimo koncept "internetové banky".
kubes: každej ať si dělá co chce, nevím ale, proč hned musí bejt každej zmrd? Je to jeho volba, Tebe nijak neomezuje, tak mu ponech jeho výsady (v kontextu na Tvůj předchozí příspěvek)
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

HonzP

Příspěvek od HonzP » 08 úno 2013, 23:14

K tématu: Na benzínce v Letech zakázaně odbočoval kamión, couval si a najížděl, nacouval mi návěsem před auto. Kdyby mi šikula v offroadu naproti neudělal místo, skončil jsem v něm. Pak mám deset kilometrů vokno a pak jsem se teprve probral, to bylo o fous.. :twisted: . Na chalupě jsem vyložil náklad a cítím ten samej smrad, co chvíli v Ječný - asi 100 kilometrů předtím :| . Kouslej asi pístek na PP kole, ještě pět minut po dojezdu v -5 stupních plivanec na kotouč syčel... Tak hever, sundat kolo, nějak jsem to pročistil, co to šlo, ale po sešlápnutí brzdy se desky nevracely, tak jsem si říkal, to zvládnu, dojedu bez brždění k našim a zítra v garáži v Písku to pročistím a profoukám kompresorem, jestli to pomůže... A navíc zem nebyla zmrzlá, jak jsem myslel, tak se mi zabořil hever, ale to je jenom třešnička. Myšlenka dojet bez brzd dobrá, ale po dvou kilometrech mi skočila do cesty srna a to jsem brzdit mušel :lol: . Chvíli jsem přemejšlel, jestli desky zase neodcvaknout, pak jsem se na to vykašlal a to bylo dobře, protože těch lesních chlupáčů jsem ještě pár viděl. A po dojezdu kolo horké nebylo, tak se to nějak rozhejbalo... Akorát mne doma nasral fotr, místo aby vynadal kamioňákovi, mlel něco, že na devadesátce se jezdí devadesát a ne stovkou... tak jsem ho prvně v životě poslal doprdele :mrgreen: . UF.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

pejee

Příspěvek od pejee » 09 úno 2013, 15:00

Nemá někdo zkušenost s tímto termostatem? nebo aspoń povědomí o značce? http://auto.bazos.cz/inzerat/21709288/T ... Zafira.php

psal mi, že to dávají v německu do oplů v servisech, kvalita prý jako wahler.. tak nevím :)
______
X14XE
Z20LET OPC II
______

Sanour
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sanour » 09 úno 2013, 18:13

HonzP: tak to je docela masakr.. Hlavně, že všechno dobře dopadlo a ještě sis zanadával :mrgreen:

U nás dneska proběhla výměna oleje, sice byla zima jak v prdeli, ale všechno proběhlo jak mělo. Jako bonus se mi při nalití čističe do oleje rozsvítila kontrolka motoru, po vylití starého a nalití nového ještě chvíli svítila a pak zhasla, takže je všechno asi v pohodě. Zítra to omrknu na diagnostice :mrgreen:
Opel Astra G, 1.8 16v (X18XE1) 85 kW, hatchback, r.v. 1998
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=23618

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 09 úno 2013, 18:27

Tak já dneska novou baterii za 1670kč + instalace HD kamery pod zrcátko 8)
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Odpovědět