DM: Vzpěry kufru - výměna
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
DM: Vzpěry kufru - výměna
Diskuse k tomuto článku - https://www.astra-g.cz/vzpery-kufru-vymena/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Vzpěry kufru - výměna
krasny navod doufam ze se najde tidit ktery se bude ptat jak se to meni
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tipuju do jara aspon jeden
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já to měnil minulý rok, (teda Bundeles, aby to bylo přesné)
Zajímalo by mně, jak to pracuje, protože mi na Géčku ty nové dělaly hned od začátku, a dělají dodnes, že otevřu, krásně to tlačí nahoru, pak zpomalí a nakonec pustí, a dveře třísknou. Takže je musím trošku přidržovat, to mi vadí.
Zajímalo by mně, jak to pracuje, protože mi na Géčku ty nové dělaly hned od začátku, a dělají dodnes, že otevřu, krásně to tlačí nahoru, pak zpomalí a nakonec pustí, a dveře třísknou. Takže je musím trošku přidržovat, to mi vadí.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- vasekpetr1
Miloši to jsi měnil na svém kombajnu? Když čtu reakci Radka, tak nemůžeš napsat zkušenost s těmi svými novými vzpěrami, které jsi osadil? Myslím to "bouchnutí" na konci zdvihu a celkové chování nových vzpěr, i značka by pomohla, aby se člověk vyvaroval koupě nějakých "problémovek" .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
JJ to je nase gecko, neprijde mi ze by neco bouchlo a hlavne dovirani kufru mi prijde lepsi nez puvodne, sice je treba vyvinout vetsi silu ale i zena to zvladne v pohode a pri zavreni to tolik netriskne jako kdyz tam byly ty puvodni 15-ti lety
Kdyz se to viko kufru uplne otevre je slyset jen takovy ten zvuk pistu a pomalu se to otevre, bouchnuti zadny.
Výrobce SRL - viz inzerat od Radima - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=25382
Kdyz se to viko kufru uplne otevre je slyset jen takovy ten zvuk pistu a pomalu se to otevre, bouchnuti zadny.
Výrobce SRL - viz inzerat od Radima - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=25382
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Ono taky záleží kajou mají sílu! Pokud tam dáš slabší tak to bude dělat to co popisuje Radek. Nahoru natlačí ale pak spadnou...
Já docela vydrbal ze zadníma vzpěrama na Astra F caravan kam pasují zadní vzpěry z favorita za třetinovou cenu
Bohužel tohle na Zafiru/Gčko nepasuje Taky by potřebovaly vyměnit, jak je zima, musím dveřím pomoct nahoru, ale zatím nahoře drží. No výměna až na příští zimu.
Jinak návod supr
Já docela vydrbal ze zadníma vzpěrama na Astra F caravan kam pasují zadní vzpěry z favorita za třetinovou cenu
Bohužel tohle na Zafiru/Gčko nepasuje Taky by potřebovaly vyměnit, jak je zima, musím dveřím pomoct nahoru, ale zatím nahoře drží. No výměna až na příští zimu.
Jinak návod supr
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504