ja proti taky nic nemam ale hrozne se z toho blbe sundava ci spise je porad na nem videt prach (dle barvy)Trdlo píše:To sice jo, ale nevydrží. Flock mi do auta nesmí.Barracuda Yndy píše:Flockovanie - pekne to vyzerá.![]()
Ale je to jen můj názor
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
ja proti taky nic nemam ale hrozne se z toho blbe sundava ci spise je porad na nem videt prach (dle barvy)Trdlo píše:To sice jo, ale nevydrží. Flock mi do auta nesmí.Barracuda Yndy píše:Flockovanie - pekne to vyzerá.![]()
Ale je to jen můj názor
je to jeden kus...... jen to klame aby to bylo nejak ukoncenewoodoo píše:hele jak jsem koukal na tu fotku ten panel je dělenej pod mřížkou topení, nebo jen klam..vyměnil bych ho ale já ho mám jako jeden kus až k displeji...
mam jeden stredovy z imitaciou dreva , ak mas zaujem tak SZbrácha Roman píše:shanim stredovy panel v imitaci dreva, kdyby se toho nekdo chtel zbavit muzem to vymenit za muj obycejny cerny nebo se nejak domluvime
a co za neho? odkud jsi?2.erik.2 píše:mam jeden stredovy z imitaciou dreva , ak mas zaujem tak SZbrácha Roman píše:shanim stredovy panel v imitaci dreva, kdyby se toho nekdo chtel zbavit muzem to vymenit za muj obycejny cerny nebo se nejak domluvime
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |