Výměna rozvodů a aretace hřídelí Z16XE
Re: Výměna rozvodů a aretace hřídelí Z16XE
v ceně by měl být pouze šroub napínáku. na klikovku použiješ ten samý, a řemenice se KUR-VSKY
nasazuje, já to dělal asi 3x holt není to na péro, ale ten pazmek je dílo.
nasazuje, já to dělal asi 3x holt není to na péro, ale ten pazmek je dílo.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
- Reklama
No hoši, já mám rozvody v plánu dělat po Jaře...nejsem ani ne v půli 60ky...takže to ještě vydrží těch 30 ale já to nějak ani nechci plnit...raději si to za takový pakatel cca 5000,- udělám po 40.000km než čekat do 60tky _:D No jinak p.Somik já už tady mám tolik lidí na nákup, jen vybrat toho správného....nedávno jsem se ale bavil s MirekG že bych si stejně objednal rozvodovou sadu včetně pumpy od něj...Už jsem mu to slíbil a tudíž to i splním....A nebude toho málo, potřeboval bych taky kurde i náboje na 5ti díru...no ale tu to zbytečně nebudu rozšiřovat, držme se tématu..Dneska jsem četl v knize "jak na to" nějaký ty návody na aretaci a celkově výměny dílů, protože chci na jaře komplet vyčistit hlavu no...a jak už uvedl Spermin právě nevím jak to pak udělat s tou vačkou..pokud ji rozdělám, tak celkově hřídele a a rozvody budou rozladěné, no a to je kámen úrazu...usím někoho odsud sehnat, kdo by mě to spíše naučil Ten fígl, abych nemusel znovu skládat všechno dohromady aby to sedělo, aby HÚ byla v pořádku atd...Aby se mi nepotkali písty apod....Prostě samozřejmě nikdy jsem to nedělal, ale na druhou stranu začít musím, prostě nesvěřím to někomu v servise, aby mě sakra oškubali a ještě mi třeba špatně nastavily řemen...pak to rozjebou a co mi řeknou ??? My se moc omouváme, ale bohužel se nám řemen sekl o zub a potkali se ventily...takže se musíme domluvit co dál....nnnne tohle nechci nikdy slyšet...když už to budu dělat sám, tak se aspoň v případě problému nebudu divit, ale holt všechno je jednou poprvé, ale když člověk pozoruje knihu a řídí se návodem, nebo čumí na jiné...tak to musí přeci vyjít ne ????
Teď máme Z18xe Mazlík
v HU budou 2 písty nahoře, 2 dole- tomu odpovídá pozice ventilů horní budou uzavřené, z toho 1 bude
střídat a 1 bude uzavřený po dobu pohybu těchto horních pístu na obě strany
nejlepší řešení, je nafotit nebo nahrát pozice klikovky, pozice kol na rozvodech i polohy ventilů, ,
zablokovat pozice, a potom do toho, špatně se to takto vysvětluje, a někoho zkušeného po ruce.
střídat a 1 bude uzavřený po dobu pohybu těchto horních pístu na obě strany
nejlepší řešení, je nafotit nebo nahrát pozice klikovky, pozice kol na rozvodech i polohy ventilů, ,
zablokovat pozice, a potom do toho, špatně se to takto vysvětluje, a někoho zkušeného po ruce.
nyní Civic
nyní Civic
No zkušenej z Ostravska jsi ty Takže Spermine...dáme tedy někdy scuka ??? Před létem ??? Ty už si to dělal
Teď máme Z18xe Mazlík
jo dělal..ale na Š105 výměna vložek válců na 120 CELÁ HLAVA, PÍSTY, ZABRUŠOVÁNÍ KROUŽKŮ A VŮBEC HODNĚ VĚCÍ KOLEM MOTORU.
tady je to trochu jiné, ale můžeme poplkat.
tady je to trochu jiné, ale můžeme poplkat.
nyní Civic
nyní Civic
Mezi našimi obsahy není velký rozdíl....takže pokud budeš pak mít čas ..můžeme to risknout spolu Ale ve 2 se to lépe táhne
Teď máme Z18xe Mazlík
ahoj,mám opel astra G 1.4 16v r.vyroby 1999...chci si udělat sám rozvody.Chtěl bych se zeptat jestli stačí zaaretovat vačky a kliku nebo ještě něco...Popřípadě budou na vačkkách a klice nějake risky? Používáte někdo ty aretační přípravky?popř jáké děkuji
Opel astra G 1.4 16v Rv.1999 66Kw
Kod motoru: X14XE
Kod motoru: X14XE