X. Pražský sraz Opel (update str.21)
Re: X. Pražský sraz Opel
Tiez sa hlasim do poradovnika .Ale zatial neviem od kedy.Mam poobednu,tak neviem ci dofrcat v noci piatok,alebo v sobotu rano.Upresnim v polovici februara
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
No my vyrazíme ráno s tím, že asi v sobotu (podle programu) by jsme mohli juknout někam po hradech nebo tak něco.. záleží co def vymyslí...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Defe, nějak to nepřeháněj, páč všem se člověk nezavděčí
Vzal bych koráb, kdyby tam byl pinčes, volejbal nebo ruský kuželky, tak je to fajn.
Byla by sranda, kdyby někdo měl, rádiový model. byla trasa a soutěžilo se na čas, samo za úhradu. Jinak se lidi můžou přes den trhnout, možností je hafo, kousek je bowling, motokáry v Letňanech, možná bych někomu mohl domluvit let Cessnou za rozumnou cenu, dá se spáchat výlet na žižkovskej vysílač, bla bla bla a večer pak víno, astry a zpěv. Nedržel bych lidi celej den v kempu, páč to se sežereme a zežereme
Nějaká doprovodná akce třeba od Vaška - vegeteho by určo měla úspěch, kdyby byl někdo šikovnej ochotnej předvést polep třeba krytu zrcátka fólií, rád bych to na svém autě zkusil a pistoli můžu dát k dispozici apod atd....
Vzal bych koráb, kdyby tam byl pinčes, volejbal nebo ruský kuželky, tak je to fajn.
Byla by sranda, kdyby někdo měl, rádiový model. byla trasa a soutěžilo se na čas, samo za úhradu. Jinak se lidi můžou přes den trhnout, možností je hafo, kousek je bowling, motokáry v Letňanech, možná bych někomu mohl domluvit let Cessnou za rozumnou cenu, dá se spáchat výlet na žižkovskej vysílač, bla bla bla a večer pak víno, astry a zpěv. Nedržel bych lidi celej den v kempu, páč to se sežereme a zežereme
Nějaká doprovodná akce třeba od Vaška - vegeteho by určo měla úspěch, kdyby byl někdo šikovnej ochotnej předvést polep třeba krytu zrcátka fólií, rád bych to na svém autě zkusil a pistoli můžu dát k dispozici apod atd....
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Jasně Honzoi ještě má něco v jednání a když to nevyjde tak spácháme něco normál Jo a jak s Váma (dny, počty, ubytko, vždyť to znáš )
Mobil : 602318645
My s Pájou ještě upřesníme, protože v dubnu a) budeme mít vybouranej kvartýr na obvodový zdi a za b) kdyby mamču napadaly ptákoviny typu přesun do nemocnice tak taky padáme (to ale nevylučuje můj příchod že )
takže oficiální vyjádření pro plzeňskýho mirďu: JE
takže oficiální vyjádření pro plzeňskýho mirďu: JE
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Jedéééééééééééééém i s klárou.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
Naposledy upravil(a) Defender dne 29 led 2013, 20:58, celkem upraveno 1 x.
- Princ William
Jelikož na mě Luboš stále naléhá, že si nesmím nechat ujít jubilejní sraz na "Na Korábě", když jsem byl přítomen při jeho zahajování, tak Vás taky poctím návštěvou. Takže Luboši piš si 1x dvě noci v chatce. Program necham na tobě (ale na golf se mi moc nechce), kdyžtak se to operativně pořeší na místě. Budu průběžně sledovat. A jak to vidíš finančně s tím ostatním programem ??? (nejededu do Prahy prom***dat tu svojí almužnu, na to mam v květnu svojí dovolenou) Je to ještě "dost" daleko, snad mi do toho nic nevleze.
Zapomněl jsem se zeptat na Zdeňka, co ti řekl, kdyžtak do SZ.
Zapomněl jsem se zeptat na Zdeňka, co ti řekl, kdyžtak do SZ.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Hu!
Na mě Def teď právě taky nalehl...
Dlouho jsem toho ksichta v telefonu neslyšel ...a mám pocit že mě ukecával, že by asi jako bylo dobrý, kdybych se tam ukázal...
Bude-li tam "sova" jako v Brně, mohl bych se stavit
Na mě Def teď právě taky nalehl...
Dlouho jsem toho ksichta v telefonu neslyšel ...a mám pocit že mě ukecával, že by asi jako bylo dobrý, kdybych se tam ukázal...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Mě nevolal nikdo, takže nejedu
Slag a Gallo, no konečně pánové
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Luboš X17DTL
Kde je šlak, tam je galo
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Uvidíme,co se dá dělat Každopádně by to byl fajn pokec u pivka po tak dlouhé době... " že by staré zlaté srazové časy " ???Slag píše:Hu!
Re: X. Pražský sraz Opel (update str. 5)
Milý klubáci/čky našeho klubu a vůbec všichni příznivci značky Opel dovoluji si Vás všechny pozvat na již desátý a tudíš výroční Pražský sraz který se bude konat od 19 - 21.dubna 2013 , ubytování bude jako vždy, zajištěno v Kempu Na Korábě a nadále je připraven společný program na sobotní odpoledne se zakončením na již tradičním posezení u dobrého jídla a pití.
Všechny důležité podrobnosti o rezervaci, platbě a jiných náležitostech jsou uvedeny v JPG POZVÁNCE, přehled sobotního odpoledne najdete včetně WEB odkazu na VIRTÁLNÍ PROHLÍDKA lodi v JPG SOBOTNÍ PROGRAM, kontaktní údaje o místě konání na WEB odkazu MAPA a v neposlední řadě v JPG SEZNAM najdete kdo, v jakém počtu a na kdy se přihlásil na tento nadcházející sraz
VIRTÁLNÍ PROHLÍDKA MAPA
Všechny důležité podrobnosti o rezervaci, platbě a jiných náležitostech jsou uvedeny v JPG POZVÁNCE, přehled sobotního odpoledne najdete včetně WEB odkazu na VIRTÁLNÍ PROHLÍDKA lodi v JPG SOBOTNÍ PROGRAM, kontaktní údaje o místě konání na WEB odkazu MAPA a v neposlední řadě v JPG SEZNAM najdete kdo, v jakém počtu a na kdy se přihlásil na tento nadcházející sraz
VIRTÁLNÍ PROHLÍDKA MAPA
Naposledy upravil(a) Defender dne 03 úno 2013, 18:03, celkem upraveno 1 x.