![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
logitech píše:ktééé domoffff mojjjjj
Hribku, vis co je zvlastni ??? Ze ti Cesi, kterych si opravdu vazim a to znamena, ze to nejsou zadne pseudocelebrity, sportovni ci jakesi kulturni hvezdy,ale lide, kteri v jine zemi nasazuji sve zivoty za svobodu a demokracii v jine zemi, jednoznacne voli prave Zemana. Smeruji k nasim vojakum v Logaru v Afghanistanu, kde "svete div se" dostaal Zeman 3/4 vsech hlasuHribek píše:se dnes kvalitně ožeru... a je mi líto těch co jezdí po světě (Evropě) a občas se musí přihlásit k tomu že jsou Češi.. bych se hanbou propadl do země...
Jezdím pracovně na sever Finska a mužu ti řict že tady o našich volbach pišou noviny a dělaji si z nas srandu jaké máme kandidaty.Kolikrát se fakticky stydím řict svojí národnostHribek píše:se dnes kvalitně ožeru... a je mi líto těch co jezdí po světě (Evropě) a občas se musí přihlásit k tomu že jsou Češi.. bych se hanbou propadl do země...
Já ti nevím ale ve zprávách bylo něco o tom, že všechny okrsky mimo ČR byly modré - tedy vítězství Karla...Marťas-Pupík píše:Hribku, vis co je zvlastni ??? Ze ti Cesi, kterych si opravdu vazim a to znamena, ze to nejsou zadne pseudocelebrity, sportovni ci jakesi kulturni hvezdy,ale lide, kteri v jine zemi nasazuji sve zivoty za svobodu a demokracii v jine zemi, jednoznacne voli prave Zemana. Smeruji k nasim vojakum v Logaru v Afghanistanu, kde "svete div se" dostaal Zeman 3/4 vsech hlasuHribek píše:se dnes kvalitně ožeru... a je mi líto těch co jezdí po světě (Evropě) a občas se musí přihlásit k tomu že jsou Češi.. bych se hanbou propadl do země...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |