tak to zkopci i sem, kdyz budu hledat 1 vec nebudu projizdet prece dalsich 10 temat ne?pepca píše: já to popsal nejdříve na foru copak jste dneska vy a vaše géčka dělali.
Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
zdravím,tak jsem dneska vyvážel v tom sychravém počasí rodinku,vlhko,zima,a samozřejmně došlo na orosená okna,tedy přesněji,rosila se boční okna zadních dveří,tudíž jsem začal experimentovat a hledat nejlepší způsob odmlžení,dá se říci,že se tedy mně to povedlo po pár různých zkoušení,nejvíce se osvědčilo toto nastavení,tedy u mně,podotýkám,že auto topí jako čert.Tak tedy,knoflík na rozdělení kam foukat je na tom označení okno asi tam je i označení vyhřívání,ventilátor na dvojku,a teplý vzduch nastavený zhruba půlka červeného,průduchy fukarů,boční na okna zcela otevřený nasměrovaný na okna a průduchy na středovém panelu na půlku,topení fouká teplý vzduch,přesto ze začátku se zadní okna lehce mlžila,zapnul jsem při tomto nastavení klimu,okna se odmlžila,a to běžela chvilku,tak jsem jí vypnul,to se opakovalo asi třikrát a pak se okna již nemlží,dokonce tam bylo dost teplo a tak jsem ventilátor hodil na jedničku,celou cestu okna i ta v zadu odmlžená,při cestě domů opět stejný,tak si myslím,že již vím jak toho snadno docílím příště
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no jak jsem psal tak třeba to hodně dávaj výrobci na zadní sloupky v kabině!Vojta píše:a kam si myslíš že to dávaj jiný výrobci? vyříznou díru do střechy ne?rychlyradim píše:To by chtělo nějak šikovně prodloužit ty průduchy až do kabiny..nevím proč to dávali do zavazadlového prostoru tam nikdo nesedíCharlie píše: Jo to máš pravdu, to se rosej jako blázen.
Ale v tomhle počasí co je teď, se mi okna rosí normálně, taky už nevím co s tím
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no otec to už má 8 let....přesněji rok. výroby 99 RENAULT MEGANE - sedan - a co vím jenom tam leje benzín! je to též 1.6 16V a žádné mlžení oken nebo něco podobného - ale to by byla debata na hodně dlouho každý má přeci rád to svoje autíčko! ne?Zigi píše:Renault je shit,nelibi se mi jeho vozy a s kvalitou jsou na tom dost lezernerychlyradim píše:např.: RENAULTVojta píše:a kdo?
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
-
mlzeni oken
mel jsem ten problem nepravidelne temer rok (zvlast v zime extra prijemna vec), vyzkousel jsem vsechny kombinace vetraku a topeni co existuji, ani vymena kabinoveho filtru nepomohla, uz mi zacinal rust u spodku vsech oken (v te plsti do ktere zajizdeji) zeleny mech, ale vse se vyresilo - mechanik zjistil, ze je vadna klapka pro ovladani vnitrni cirkulace, a tedy ze jsem jezdil asi pul roku s uzavrenym privodem cerstveho vzduchu. cena noveho dilu ovsem neco ke 2.000, takze jsem radeji nechal tu nefunkcni klapku zablokovat v poloze "open"... a najednou jsem zjistil, ze dokonce VIDIM z auta ven aniz bych zurive stiral celni sklo, zapinal klimu nebo mel otevrena okna...
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě zatím ta klapka funguje,ale musím to zaklepat potom co tu čtu, že spousta lidí s ní má problémy. Jen mě zaráží, že si toho někdo nevšimne, že ji má zavřenou, dyť když pustím ventilátor tak na 3 a zavřu klapku,tak to dělá děsný hukot.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
2 Ondra: Zajimalo by me jak jsi zajistil klapku proti tomu aby se ti zavirala?
k ni vede nakej kablik s napajenim tak by melo stacit ho odpojit ne?
Ale coto udela kdyz pustis klimu? to se ta klapka zase ma zavrit ne?
k ni vede nakej kablik s napajenim tak by melo stacit ho odpojit ne?
Ale coto udela kdyz pustis klimu? to se ta klapka zase ma zavrit ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to prozkoumal a az asi po 5-tym stisknuti resp. vypnuti vnitrni cirkulace se klapka otevrela, tak to je asi spatne co? ale nenasel jsem jak ji zablokovat aby zustala stale otevrena? Nejak oddelat to tahlo co ji otvira? Nebo ho nejak promazat ci co, kde muze byt chyba?