Taky možnost, jednoho myslivce mám v prácispermin píše:pozvi je na hon, domluv se s myslivcem, myslím že je za 200-ku odbachne. dnes je to trend.
některý i za flašku rumu![]()
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Taky možnost, jednoho myslivce mám v prácispermin píše:pozvi je na hon, domluv se s myslivcem, myslím že je za 200-ku odbachne. dnes je to trend.
některý i za flašku rumu![]()
Tak jak ? Obědval nebo Objednal ? Tohle je takovej hybridní mezikusCharlieSF píše:no a ještě sem obědnal dnes nový termostat , abych měl fakt jistotu
Myslím, že u Zafiry OPC se dá použít výfuk Bosal 185-601 s tím, že se odřeže ze starého výfuku koncovka a navaří se na nový. Tento výfuk se dá pořídit někde okolo 2.300,- Kč. Ale jestli chceš utratit 6.500,- Kč a dál si myslet, že jsi hodně ušetřil (30% z ceny Oplu), hurá do Adopu. Je přece třeba vědět co a jakRadoš 92 píše:...do budoucna jsem se ptal. Výfuk, zadní díl 8300Kč. Když si to nechám u Opela rovnou vyměnit, tak 6500 i s prací....
No zatím je tam originál a není třeba ho měnit, to jen jsem zjišťoval co a jak. Ten tam ještě nějaký roka asi vydrží.RomanK píše:Myslím, že u Zafiry OPC se dá použít výfuk Bosal 185-601 s tím, že se odřeže ze starého výfuku koncovka a navaří se na nový. Tento výfuk se dá pořídit někde okolo 2.300,- Kč. Ale jestli chceš utratit 6.500,- Kč a dál si myslet, že jsi hodně ušetřil (30% z ceny Oplu), hurá do Adopu. Je přece třeba vědět co a jakRadoš 92 píše:...do budoucna jsem se ptal. Výfuk, zadní díl 8300Kč. Když si to nechám u Opela rovnou vyměnit, tak 6500 i s prací....
za práci si naúčtovali normálně, to jsi jenom ušetřil 30% na ceně materiálu, u aut starších 7 let je tam právě tato slevap.somik píše:Já se dnes rozhodl pro výměnu svíček, a zjistil jsem zajímavý poznatek. V AdopCar Ov-Svinov, když bych kupoval 4x svíčku GM, zaplatil bych 756 Kč (4x189), když jsem si je nechal i vyměnit, zaplatil jsem celkem i s prací 775. Suma sumárum za práci 19,-Kč![]()
![]()
A auto hned jede podstatně líp![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |