Klepání bouchání od předku,
Klepání bouchání od předku,
čaudy,
nevím si rady, tak se zaptám vás odborníků, na autě nám začalo něco klepat bouchat šoupat? nevím, přijde mi že to vychází nekde od předku od náprav, jakmile se rozjedu už to bouchá a stupňuje se to podle toho jak rychle jedu, na zatáčení to taky nemá vliv dělá to pořád. když vyřadím dělá to pořád, nevěděl by někdo což by to mohlo být? Opel Zafira 20dtl
Dík
nevím si rady, tak se zaptám vás odborníků, na autě nám začalo něco klepat bouchat šoupat? nevím, přijde mi že to vychází nekde od předku od náprav, jakmile se rozjedu už to bouchá a stupňuje se to podle toho jak rychle jedu, na zatáčení to taky nemá vliv dělá to pořád. když vyřadím dělá to pořád, nevěděl by někdo což by to mohlo být? Opel Zafira 20dtl
Dík
Opel Zafira 20dtl
/-/ Accent x3 1,4
/-/ Accent x3 1,4
- Reklama
Re: Klepání bouchání od předku,
Bouchá to především při přejezdu nerovností nebo to bouchá i při jízdě po rovině? To bude nejspíš tyčka od stabilizátoru (vybouchaný kloub). Jestli to jde z pravé strany, tak je to téměř jisté ("zlaté" české krajnice)
Astra G X16XEL (1999)
tlumič, čep, stabilizátor, silentblok---prostě včechno od přední nápravy, uvolněná brzda.
(uvolněné kolo) atd. tlumiče jsou více slyšet, ostatní je decentnější, pokud ale neznáš, nepoznáš.
(uvolněné kolo) atd. tlumiče jsou více slyšet, ostatní je decentnější, pokud ale neznáš, nepoznáš.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
bouchá to pořád stejně, jen se to mění v závislosti na rychlosti, stav vozovky to právě niják nemění. Zítra na to konečně mrknu
Opel Zafira 20dtl
/-/ Accent x3 1,4
/-/ Accent x3 1,4
co poloosa??? taky mě čeká.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
to co popisuješ je něco spojené s rychlostí, ještě zkus je li to podle rychlosti nebo otáček motoru
potom to bude od převodovky po kolo nebo od motoru po převodovku
potom to bude od převodovky po kolo nebo od motoru po převodovku
nyní Civic
nyní Civic
Ložisko kola? nám tohle dělalo na Hyundai a po výměně ložiska to bouchat přestalo
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
právě že podle otáček to vůbec vliv nemá, kdybych chcípl motor a jel na neutrál z kopce tak to bude dělat pořád. přijde mi že to bude buď ten homokinetický kloub nebo ložislo, ale u toho ložiska si nejsem jist jestli by to takhle bouchalo to bych tipoval spíš že by hučelo. u těch čepů bych to asi také vyloučil, protože to by určitě nebouchalo takhle pravidelně, a ještě mě napadla jedna věc, začalo to přibližně po přezutí na zimní plechy, tak by to mohly taky dělat kola, co myslíte? dotažená jsou to jsem zkusil hned:)
Opel Zafira 20dtl
/-/ Accent x3 1,4
/-/ Accent x3 1,4
nemáš na zimákách protektory?
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
volné kolo, kámínek ve vzorku, ložisko kola.
nyní Civic
nyní Civic
takže po dnešním zkoumání: zvednul jsem auto, ale na první pohled jsem nic neviděl zkoušek jsem se vším pacit a bouchat ale ten zvuk nikde, točil jsem kolama a taky nic, nakonec jsem si myslel že za tím bude brzda na levé straně protože po zabrzdení kolem nešlo skoro zatočit nevracelo se prasátko tak jsem to celé rozebral, vybrousil rez, kvůli které to nešlo vrátil zpět, a vše fungovalo jak má kolem šlo pak pěkně točit, prendal jsem na auto letní na zkoušku, no a dělá to pořád. Takže si myslím že to vážně bude ložisko, že když se zatěžká tak to začne dělat.
Opel Zafira 20dtl
/-/ Accent x3 1,4
/-/ Accent x3 1,4
tak mě ještě napadlo, když se podívám na auto zepředu, přijde mi levé přední kolo docela odkloněné, že by tehlice a tím pádem i ložisko?
Opel Zafira 20dtl
/-/ Accent x3 1,4
/-/ Accent x3 1,4
pruzina mi prisla v pohode kdyz jsem to mel zvedle.
Opel Zafira 20dtl
/-/ Accent x3 1,4
/-/ Accent x3 1,4