COUPÉ
COUPÉ
ahoj lidi!
tak si rikam, ze nadesel cas trochu vylepsit astricku (zatim konvencni seriovka) Slo by mi spise o lehci tuning, jelikoz kupatko ma nezamenitelne tvary, ktere bych nerad prepatlal..
Pri brouzdani po netu jsem nasel techto par fotek, ktere se mi osobne desne libi.. ten OPC2 predni bumper prahy bych asi nechal defaultni, jen na zadek nvm.. pride mi dost vysokej, nakej difuzorek by to asi chtelo:o)
Ta na obrazcich ma OZ Hydra 8x17", zadni Lexmaul lampy.. decentni kridelko - taky se mi libi
jaky na to mate nazor? co by jste mi kdyztak doporucili a kde nakupovat (treba ten OPC2 naraznik)
jinak moje je tedy v "zlate" capri metalize, bezova kuze, stredovy panel v bronzove barve, bile budiky... max vybava az na navigaci (je tam tedy radiotelefon tusim xx700) a xenony.. tenkrat (r.2000) je este nenabizeli, ale za to stala dost pres 800k
tak si rikam, ze nadesel cas trochu vylepsit astricku (zatim konvencni seriovka) Slo by mi spise o lehci tuning, jelikoz kupatko ma nezamenitelne tvary, ktere bych nerad prepatlal..
Pri brouzdani po netu jsem nasel techto par fotek, ktere se mi osobne desne libi.. ten OPC2 predni bumper prahy bych asi nechal defaultni, jen na zadek nvm.. pride mi dost vysokej, nakej difuzorek by to asi chtelo:o)
Ta na obrazcich ma OZ Hydra 8x17", zadni Lexmaul lampy.. decentni kridelko - taky se mi libi
jaky na to mate nazor? co by jste mi kdyztak doporucili a kde nakupovat (treba ten OPC2 naraznik)
jinak moje je tedy v "zlate" capri metalize, bezova kuze, stredovy panel v bronzove barve, bile budiky... max vybava az na navigaci (je tam tedy radiotelefon tusim xx700) a xenony.. tenkrat (r.2000) je este nenabizeli, ale za to stala dost pres 800k
Z22SE
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
U nas v UL jezdi zlata, zksuim nafotit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ten opc náraník je prostě boží, ale schánět ho budeš těžko (jetej), osobně sem ho v čr viděl prodávat jenom jednou, ale pokud máš dost peněz tak novej v oplu stojí "jen" 14000
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no dost to je, ale ted kdyz si vzpomenu, ze za montaz xenonu (s automatickou regulaci + ostirokovace) chtej 50 tisic, tak to bych opravdu radsi koupil tenhle opc naraznik.. navic sem zatim nenasel jiny ktery by me vice zaujal.. asi sem se zamiloval a misto xenonu bych hodil angeleyeseklubo píše:ten opc náraník je prostě boží, ale schánět ho budeš těžko (jetej), osobně sem ho v čr viděl prodávat jenom jednou, ale pokud máš dost peněz tak novej v oplu stojí "jen" 14000
Z22SE
xenony seženeš v pohodě do 15000, orig. jetý, ty moje sou zrovna z coupátkawin píše:no dost to je, ale ted kdyz si vzpomenu, ze za montaz xenonu (s automatickou regulaci + ostirokovace) chtej 50 tisic, tak to bych opravdu radsi koupil tenhle opc naraznik.. navic sem zatim nenasel jiny ktery by me vice zaujal.. asi sem se zamiloval a misto xenonu bych hodil angeleyeseklubo píše:ten opc náraník je prostě boží, ale schánět ho budeš těžko (jetej), osobně sem ho v čr viděl prodávat jenom jednou, ale pokud máš dost peněz tak novej v oplu stojí "jen" 14000
ted sem si vsiml, ze tam ty ostrikovace nemas.. ne ze by mi to vadilo, ale treba na technicky problem neni?? ja kdyz sem se poptaval po nich, tak mi rekli ze bez nich to nejdeklubo píše:xenony seženeš v pohodě do 15000, orig. jetý, ty moje sou zrovna z coupátkawin píše:no dost to je, ale ted kdyz si vzpomenu, ze za montaz xenonu (s automatickou regulaci + ostirokovace) chtej 50 tisic, tak to bych opravdu radsi koupil tenhle opc naraznik.. navic sem zatim nenasel jiny ktery by me vice zaujal.. asi sem se zamiloval a misto xenonu bych hodil angeleyeseklubo píše:ten opc náraník je prostě boží, ale schánět ho budeš těžko (jetej), osobně sem ho v čr viděl prodávat jenom jednou, ale pokud máš dost peněz tak novej v oplu stojí "jen" 14000
Z22SE
no já to tam chci dát ale sere mě že ten coupe nárazník nemá zespoda nakreslený kde má bejt díra jako to má obyč nárazník...ty máš ostřikovače? že bys mi to nějak naměřilwin píše:ted sem si vsiml, ze tam ty ostrikovace nemas.. ne ze by mi to vadilo, ale treba na technicky problem neni?? ja kdyz sem se poptaval po nich, tak mi rekli ze bez nich to nejde
nebo si seženu OPC s dírama
nn ostrikovace tam nemam.. nedokazu si predstavit, ze by mi nekdo do astricky delal diryklubo píše:no já to tam chci dát ale sere mě že ten coupe nárazník nemá zespoda nakreslený kde má bejt díra jako to má obyč nárazník...ty máš ostřikovače? že bys mi to nějak naměřilwin píše:ted sem si vsiml, ze tam ty ostrikovace nemas.. ne ze by mi to vadilo, ale treba na technicky problem neni?? ja kdyz sem se poptaval po nich, tak mi rekli ze bez nich to nejde
jo btw ted na to koukam, ty mas celej cumak z kupatka? v ty tmavy to nak nevidim
Z22SE
jj mam to celý coupe...ale jak řikáš na černý to moc nevynikáwin píše:nn ostrikovace tam nemam.. nedokazu si predstavit, ze by mi nekdo do astricky delal diryklubo píše:no já to tam chci dát ale sere mě že ten coupe nárazník nemá zespoda nakreslený kde má bejt díra jako to má obyč nárazník...ty máš ostřikovače? že bys mi to nějak naměřilwin píše:ted sem si vsiml, ze tam ty ostrikovace nemas.. ne ze by mi to vadilo, ale treba na technicky problem neni?? ja kdyz sem se poptaval po nich, tak mi rekli ze bez nich to nejde
jo btw ted na to koukam, ty mas celej cumak z kupatka? v ty tmavy to nak nevidim
win píše:tenhle kit se mi docela libi.. i kdyz ja bych si ho tam nedal, uz jen z toho duvodu, ze kdyz zajizdim do garaze tak uz ted skrtnu tou gumou co je pod prednim naraznikem.. natos stimhle.. to bych vyjel, a kit by zustal v garazi
OPC2 rulezz
mě se to nelíbí OPC2 je holt OPC2
kurva já ci taky coupe...2.2dtiwin píše:jj je, ja uz sem rozhodnutej.. este sem to chtel nafotit jak je serove a pak postupne doplnovat fota jak pridavam komponenty a doladuju... ja se tesim jak malej
nj tech se malo vidi.. ja osobne tedy videl jen jednu.. parkuje na narodni tride, cerna s cervenou kuziklubo píše:kurva já ci taky coupe...2.2dtiwin píše:jj je, ja uz sem rozhodnutej.. este sem to chtel nafotit jak je serove a pak postupne doplnovat fota jak pridavam komponenty a doladuju... ja se tesim jak malej
Z22SE