no ked ti to predtym slo, chyba bude pravdepodobne v ovladacoch
aby sme ti poradili, musis napisat aku graficku kartu mas (ATI nVidia Intel)
na mojom starom kompe sa mi mozno zapnut Svideo objavila az po tom ako som pripojil kabel do pocitacu/televizora
alebo napis kompeltne oznacenie notebooku (vacsinou na nejakej nalepke dole na notase)
Výběr notebooku
Re: Výběr notebooku
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
- Reklama
je to HP Pavilion 6000
umím najít správce zařízení,a kde a co dále ????
dříve se mi to po připojení TV objevilo, ale po zásahu na úspotu místa došlo pravděpodoně k odstranění.
umím najít správce zařízení,a kde a co dále ????
dříve se mi to po připojení TV objevilo, ale po zásahu na úspotu místa došlo pravděpodoně k odstranění.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Presne tento typ jsem ted ve stredu reinstaloval, Win XP, ovladace jsem stahnul vsechny z HP stranek, no problem, grafika tam je nejaka geforce 6100 tusim.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak jsem na stránkách výrobce nechal nainstalovat všechny ovladače a nic, S video nefunguje.
jelikož chci sledovat filmy z internetu přes počítač, jaké připojení doporučujete?
z USB do HDMI, USB_USB je nefunkční
TV má VGA, HDMI, USB a Scart, noťas má USB a VGA (bohužel jak na Svideo nevím)
dříve jsem jel S video-Scart
Poradí někdo
jelikož chci sledovat filmy z internetu přes počítač, jaké připojení doporučujete?
z USB do HDMI, USB_USB je nefunkční
TV má VGA, HDMI, USB a Scart, noťas má USB a VGA (bohužel jak na Svideo nevím)
dříve jsem jel S video-Scart
Poradí někdo
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
Pokud mas TV s VGA vstupem, sezen si VGA kabel, propoj ntb vystup VGA s VGA vstupem v TV, zvuk vytahni pomoci kabliku s "jackem" 3,5 mm ze sluchatkoveho vystupu - druhy konec do TV (pokud mas VGA, bude tam i vstup pro zvuk). Na dalkaci k TV si nasledne po zapnuti prepni na VGA vstup a v ntb u vlastnosti grafickeho adapteru zvol bud rozsirena plocha (v tom pripade si na TV obrazovku pretahnes okno s prehravacem) nebo "klonovani" displeje...takto je to nejjednodussi, na s-video vystup se vyprdni
Kabel koupis v OV treba zde: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Kabel koupis v OV treba zde: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
(10/1998)