páčka směrovek
-
- Kontaktovat uživatele:
páčka směrovek
Mám problém s páčkou směrovek pod volantem. Když se mi páčka směrovek po odbočování vrátí do původní polohy, tak se mi sepnou i dálkový světla.Dálkový se mi občas sepnou i když přejedu nějakou větší nerovnost Pude ta páčka opravit nebo musím sehnat novou? Dík
- Reklama
Re: páčka směrovek
kup novou nebo na vrakovišti, páčky nejsou poruchový, tvoje bude spíš vyjímkajirik píše:Mám problém s páčkou směrovek pod volantem. Když se mi páčka směrovek po odbočování vrátí do původní polohy, tak se mi sepnou i dálkový světla.Dálkový se mi občas sepnou i když přejedu nějakou větší nerovnost Pude ta páčka opravit nebo musím sehnat novou? Dík
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Vyjímka č. 4 : páčka na blinkr se nevrací
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
Tak já mam taky výjímku č. 5 Mě to taky při blinkru spíná dákovky, nebo se někdy sepnou sami od sebe a musím páčku trochu přitlači k volantu. Pak na mě lidi koukaj jak blbý, proč na ně blikam dálkovkama, když odbočuju. Takže budu muset sehnat bnovou, jen na to není čas. Jo kolik stojí nová páčka??
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Mám to samé, jednak pokud chci zapnout směrovku,někde na křížovatce, aby blikala delší dobu, tak musím překonat znatelný odpor, někdy mám pocit,že ji ulomím, takže pokud jen někoho objíždím, tak ji držím v té mezipoloze, abych ji nerval do těch krajních mezí. Ale tak nějak je to i v návodu psané. Pokud jen krátce, tak ji držet prstem, pokud na delší dobu, natáhnout jí do dorazu. A mám ještě další problém, nevrací se mi z pravé strany. Musím ji pomoct.
Takže se nám tu objevila další dětská nemoc Astřiček.
Takže se nám tu objevila další dětská nemoc Astřiček.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR