chipp - astra °°foto,video 26str°°PRODEJ!!!!°°
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: chipp - astra °°foto,video 26str°°PRODEJ!!!!°°
Tak to jo... Já myslel že starší některé typy neměly pdcko... Aspoň mi to tvdil právě kamarad co se koukal po těch fobiich... No ale jinak mě je to jedno... Já ty opravy platit nebudu...
- Reklama
nene idealní motor do te fabky je 2,0 na LPG
Born From Jets
pozjistím veškré informace co se týče ujetých km, výbavy, kw apod.
jezdí v tom jen brácha takže OK, a auto každou chvilku je v servise na preventivní prohlídce,aby to vydrželo.
Myslím že ta firma to bude mít ošéfovaný tak aby to nešlo vzít na kšeft, tzn odkoupit a hned prodat
Naši měli fabii 2001 ..měli jí 7 let a krom destiček a výměnů oleje se nikdy nic neměnilo, ani baterka. Sice plasty vrzaly, ale bylo to vážně spolehlivé auto, tak uvidíme jak by na tom bylo toto
edit: tak je to tříválec nafta, 55 kw, najeto 200tis, pravidelné servisky co půl roku, výbava - centrál, předek v el. zrcatka el v barvě, mlhovky ... výbava to je comfort myslím, takže ta uprostřed. Je to kombik taková šedo zlatá metla. je to jedničková řada po faceliftu. Brácha mi psal že jeho kolega má na fábce 512tis a krom těch pravidelných prohlídek nebyl žádný problém, tak by to auto mohlo ještě vydržet pár km, než by se sypalo si myslím.
jezdí v tom jen brácha takže OK, a auto každou chvilku je v servise na preventivní prohlídce,aby to vydrželo.
Myslím že ta firma to bude mít ošéfovaný tak aby to nešlo vzít na kšeft, tzn odkoupit a hned prodat
Naši měli fabii 2001 ..měli jí 7 let a krom destiček a výměnů oleje se nikdy nic neměnilo, ani baterka. Sice plasty vrzaly, ale bylo to vážně spolehlivé auto, tak uvidíme jak by na tom bylo toto
edit: tak je to tříválec nafta, 55 kw, najeto 200tis, pravidelné servisky co půl roku, výbava - centrál, předek v el. zrcatka el v barvě, mlhovky ... výbava to je comfort myslím, takže ta uprostřed. Je to kombik taková šedo zlatá metla. je to jedničková řada po faceliftu. Brácha mi psal že jeho kolega má na fábce 512tis a krom těch pravidelných prohlídek nebyl žádný problém, tak by to auto mohlo ještě vydržet pár km, než by se sypalo si myslím.
tříválec a v naftě
to obecně nejsou dobré motory
to obecně nejsou dobré motory
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
To ale nebude 1,9 to je 1,4 myslím, ne? To se bude muset asi docela točit aby to jelo, co? I když zátah od spodu z důvodu nafty bude asi trošku lepší jak u 1,4 benzínu v Astře. Každopádně souhlasím s názorem, že dílenské zpracování je u Astruly rozhodně na lepší úrovni. A pokud chceš velkej kufr tak Astra cravan ho má teda rozhodně větší, ale taky nic moc. To si kup Octu nebo Vectru
A ke spolehlivosti: Rodiče ženy měli Fábii dva roky a to auto stálo víc v servisu jak se s ním najelo (ale to byl prostě asi vadnej kus).
A ke spolehlivosti: Rodiče ženy měli Fábii dva roky a to auto stálo víc v servisu jak se s ním najelo (ale to byl prostě asi vadnej kus).
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Fabia - NE ! co se týče spolujezdců vzadu místa je ve fábce jen tak tak. ikdyž možná Astra není tak spolehlivá tak za fabii bych ji nikdy nedal , 1.4 je líná a to ,že lidé říkají ,že to má sice spotřebu menší je jen blábol , když pak potřebuješ trochu jet žere to víc než 2.0, Astru bych rozhodně za Fabii nedal , mám ještě Octavii II 1.6 85kW FSI - a to bych ti doporučil místo nějaké Fabie auto bylo dříve taky firemní , rv.05 naj. 205tis. a do teď na autě byla měněna jen cívka na svíčce , dokonce i výfuk je origo, a auto je ´každý den v provozu ,nedávno na STK nám i řekli ,že za posledních 14 dní je to první auto v perfetním stavu. A co se týče výkonu , je to paráda ! ani bych silnější nechtěl , 180km/h tam je v cukuletu. Tak z vlastní zkušenosti můžu říci , na Fabii prď ! a dyštak si radši přidej a kup pořádný auto a co jsem koukal Astru máš pěknou tak k čemu ji prodávat ? ke všemu za Fabii Kombajna vždyť ty jsou tak ošklivý :/
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
já psal že to je 1.4 , ale není to rok 2004 ale 2007, to je změna. Já jsem s tím autem už jezdil, takže vím že to jede celkem pěkně, a za ty peníze se mi to myslím pořád vyplatí
zvažuji ještě možnost že bych auto nechal pro přítelkyni, uvidíme ještě
Každopádně v astrě je hodně pěnez, tak by mi to bylo i líto, ale chci třeba jet v lete k moři, v zimě na hory atd...
tu fábku vezmu na 99% a astru si bud nechám nebo prodám, uvidím ještě
zvažuji ještě možnost že bych auto nechal pro přítelkyni, uvidíme ještě
Každopádně v astrě je hodně pěnez, tak by mi to bylo i líto, ale chci třeba jet v lete k moři, v zimě na hory atd...
tu fábku vezmu na 99% a astru si bud nechám nebo prodám, uvidím ještě
jinak ještě jedna věc, před týdnem a půl jsem si koupil novou hračku ... tak snad se bude líbit
s frydexem jsme jí přivezli
s frydexem jsme jí přivezli
frydex tu značku asi ani nechtěl ,jinak pěkná motorka
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Jako myslím rodinná Ale nejčastěji sní teď jezdím jáMirdas píše:že ty jsi ten chudej študent
jinak srdce tluče pro astru
No a motorka pěkná na vyřádění dobrá věc
a Ty kola na ty Astře takovejhle hore !
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
dík
ono pokud by bylo ty auta kam dávat a ted motora a všechno dohromady, tak si nechám a neřeším vůbec..ale nafukovací garáž není
ono pokud by bylo ty auta kam dávat a ted motora a všechno dohromady, tak si nechám a neřeším vůbec..ale nafukovací garáž není
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Značečka je počítačová Ale vypadá dobře.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
nene .... kuba si vystál poctivou řadu na registruRadoš 92 píše:Značečka je počítačová Ale vypadá dobře.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A čekal a čekal až se dočkal. Měl štěstí, že toho chlapa před ním chytlo sra*í, jinak by měl 7778
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1