Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
prma: tlumiče otestují v Bestdrive za 160,-, s daňovým dokladem. A mi toho kontrolují na STK docela dost, účinky brzd, vůle podvozku, seřídí světla, zkontrolují funkci zásuvky tažného, bla bla bla... beru to jako užitečnou službu za rozumný peníze
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- Reklama
Promin,ale mám hádací náladu,takže:HonzP píše:prma: tlumiče otestují v Bestdrive za 160,-, s daňovým dokladem. A mi toho kontrolují na STK docela dost,účinky brzd , vůle podvozku, seřídí světla, zkontrolují funkci zásuvky tažného, bla bla bla... beru to jako užitečnou službu za rozumný peníze
Bestdrive- ok,ale s STK jaksi nesouvisí
souměrnost brzd ano,ale opotřebení a stav hydrauliky(v pohodě jsem prošel s mírně tekoucím prasátkem)
vůle,to jsem zmiňoval,ale to už musí být aby to našli,pokud je malá tak mlátí víc ta klepačka,takže
světla ? byl jsem s Astrou už 3x a nedělali je ani jednou (jen tak se nerozjíždějí)
zásuvka tažnýho,to je dvojí.Buď ho používáš a kontroluješ to při každým připojeníí vozíku sám,nebo ne,tak je to jedno co zkontrolujou,protože za dva roky ti můžou kontakty tak zoxidovat,že co bylo na STK funkční už nemusí být pravda.
Tvrdím že odhalej opravdový vraky a tuzing,ale pokud chceš mít auto fakt ok,je to jenom na tobě
Astra 1,4 16V
podle mě jim tuzing moc nevadí,pokud to nemá mega hrany nebo to nedrží izolačkou tak je to v pohodě...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Nechystá se dneska někdo na Popelku do Ostravy Vítkovic?
Pojedem s Astřičkou z Přerov do Ostravy
Pojedem s Astřičkou z Přerov do Ostravy
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Přerov
prave vyjizdim smer SK takze me muzete potkat na trase bily sprinter s modrym napisem ARREDA
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
V 13:00 vyjíždíme na D1 od Přerova
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
Přerov
Přerov
kubeSRi : u nás v Petřvaldě jsou asi kokoti na STK....týpek mi říkal, a to jsem měl jen nandané Angely Eyes na to, že prej pokud to budu mít na autě, tak mě nenechají projít :D Tak vidíš, lidi jsou debilové a remcají jen kvůli parabolám kurva
Teď máme Z18xe Mazlík
- LuisVostrel
Taky přemýšlím o Angel eyes... To je budu muset pokaždý sundat nebo co ?
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
A copak na té parabole není vyznačená homologace? E v kroužku? Pokud je, a je to schválené není co řešit! Obyčejná buzerace. Pak se stačí zmínit, že není problém jít na jinou stanici, kde jsou chytřejší s tím, že jim uděláš hezkou reklamu! Přeci jen to už není jako za totáče 1 STK na pomalu kraj. Dneska si můžeš vybírat, kam si zajedeš.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
-
- Kontaktovat uživatele:
zíleží co máš za angely.. pokud máš s homologací a svítí vše (včetně parkovaček (kroužků)) a máš v nich to co tam máš mít - tj žárovky, nebo pokud máš xenon, tak ostřik světel, automatické naklápění světel (né kolečkem z kabiny) a hlavně je to homologováno pro xenon - já mám třeba homologaci pro h7 nebo d2s, tak ti na to nemůžou říci nic.. ovšem jestliže něco nesplňuješ, třeba xenony, nebo homologaci, tak je tam mít nesmíš..
já mám angely a už dvakrát jsem byl na stk a pokaždé mi akorát říkali že tam nesmím mít xenony, ale obyčejné žárovky...
jen tak na okraj - jsou i angely které podporují pouze žárovky, protože tam není uvnitř před čočkou clona a xenon by moc oslňoval protijedoucí... proto se při koupi dobře podívej co všechno tam můžeš mít, případně co budeš dodělávat pokud budeš chít mít xenon... moje angely s h7 100w žároky svítily jak obyč lampa na parkovačku. proto tam mám xenon..
já mám angely a už dvakrát jsem byl na stk a pokaždé mi akorát říkali že tam nesmím mít xenony, ale obyčejné žárovky...
jen tak na okraj - jsou i angely které podporují pouze žárovky, protože tam není uvnitř před čočkou clona a xenon by moc oslňoval protijedoucí... proto se při koupi dobře podívej co všechno tam můžeš mít, případně co budeš dodělávat pokud budeš chít mít xenon... moje angely s h7 100w žároky svítily jak obyč lampa na parkovačku. proto tam mám xenon..
- LuisVostrel
No já si řikal, že tam je psaná homologace... tak aspoň že tak
No hoši, já mám angely v pořádku, všechny blbosti svítí Ale jak je to s tou clonou, jak to vypadá, protože jen tak mě to teď zarazilo, ten pojem neznám a ani nevím kde se nachází. Mám prostě angely, v nich je prostě jak kdyby čočka, která je jakoby vybarvená nevím jak to popsat....prostě mi to prosím ukažte ať nejsem kokot
No a co se týče STK, tak je jasný, že pojedu jinam, homologaci mám na těch světlech a zatím používám obyčejné žárovky, ale chystám přechod na Devily s tím že tam budou Xenony....což bude pak prácička s ostřikama a hlavně s tím čidlem
No a co se týče STK, tak je jasný, že pojedu jinam, homologaci mám na těch světlech a zatím používám obyčejné žárovky, ale chystám přechod na Devily s tím že tam budou Xenony....což bude pak prácička s ostřikama a hlavně s tím čidlem
Teď máme Z18xe Mazlík
Taaak hoši, včerejší večer při příjezdu do práce na parkoviště nebyl moc dobrý, když jsem jel na 2ku po zasněžené cestě, tak když jsem se snažil zaparkovat, tak jsem si lehce hodil driftík, no hoši kurde.....zajebal jsem jak sviňa, auto místo toho aby se krásně stočilo, tak jelo bokem a to ste kuuuurde měli vidět a cítit tu bombu !!! Napálil jsem to plnou ranou do patníku , asi 20cm, a přímo zadním levým kolesem, takže patník byl v půlce uštíplý a odletěl, a šrám na kole asi zůstane i na mém mozku a v srdci. Sunday měla hnusnou kolizi, nakonec jsem zaparkoval, šel pracovat a při přestávce jsem odběhl na parkoviště a zkouknout to kolo....No nakonec to přece jenom schytala pneu a kus ráfku, jen mírná odřenina cca 10cm.....ale jsem pořád rád, kolo nekope a jede OK. Už jsem ale chlapy měl slzy na očích No naštěstí to dopadlo pro nás dobře, ale já kok*** jsem tam vůbec něco takového dělal......Idiot..... Už nikdy více....
Teď máme Z18xe Mazlík
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád takhle prdnul Mazdu. Vyměnil disk a gumu. A zanedlouho se mu na tom samym kole vysypaly ložiska...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G