Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
Hoši (Kubesi a Stistko)
já jsem třetí člověk co si tak občas pohrává s Astřičkou, takže co kdybychom byly jako klubáci, kteří jsou amatéři, ale vůbec to neskrývají a nýbrž naopak, rádi si hrají s každou blbinkou na autě, protože je to náš koníček. Ostatní kteří jsou stejného názoru jako je Mr.Manli, který jezdí v BMW, ale teď si hodil fotku Opela jako pravý Klubák. Raději jak už bylo psáno, lépší je říci na můj vkus se mi to nelíbí, ale ne psát sakra ( Jeden větší hnus než druhý. třetí atd...)
Kur*a ty tu každého druhého ponižuješ, jak moc to nemá krásné...ale sám zřejmě jsi bezchybný viď NN jsi na omylu, je vidět, že prostě jsi takový jak sám o nás píšeš
Manli Tohle forum není od toho, abychom se navzájem uráželi jen kvůli toho, že si někdo udělá na autě nějakou drobnou úpravu, tady bys potom mohl polemizovat s více lidma, kteří si něco dodělají nebo upravují. Takže buď už konečně té lásky a zanech svých jebnutých komentářů
Díky Tak hoši, deme se bavit o tom, jaké plány máte na vašich autíčkách, já se pak přidám
já jsem třetí člověk co si tak občas pohrává s Astřičkou, takže co kdybychom byly jako klubáci, kteří jsou amatéři, ale vůbec to neskrývají a nýbrž naopak, rádi si hrají s každou blbinkou na autě, protože je to náš koníček. Ostatní kteří jsou stejného názoru jako je Mr.Manli, který jezdí v BMW, ale teď si hodil fotku Opela jako pravý Klubák. Raději jak už bylo psáno, lépší je říci na můj vkus se mi to nelíbí, ale ne psát sakra ( Jeden větší hnus než druhý. třetí atd...)
Kur*a ty tu každého druhého ponižuješ, jak moc to nemá krásné...ale sám zřejmě jsi bezchybný viď NN jsi na omylu, je vidět, že prostě jsi takový jak sám o nás píšeš
Manli Tohle forum není od toho, abychom se navzájem uráželi jen kvůli toho, že si někdo udělá na autě nějakou drobnou úpravu, tady bys potom mohl polemizovat s více lidma, kteří si něco dodělají nebo upravují. Takže buď už konečně té lásky a zanech svých jebnutých komentářů
Díky Tak hoši, deme se bavit o tom, jaké plány máte na vašich autíčkách, já se pak přidám
Teď máme Z18xe Mazlík
- Reklama
ex Astra G X16XEL
hele sem tady registrovanej skoro 7 let.... ty necelej rok nic si nepochopil ale to je tvoje věc má z vás akorát prdel.. no nic časem to pochopíš jak se vztekaj chlapci
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
pjasatoo nevim proc se rozcilujes to je proste nas karel vic ktomu neni co dodat kdyz poznas pochopis
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
kájo už nebuď hrubý a když se ti něco nebude líbit napiš to na fejsbůk, nebo na twiter, ale nesmíš tu rozhodně psát konstruktivní kritiku.....
BTW ja jsem tu registrovanej 2x tak kdo je víc
BTW ja jsem tu registrovanej 2x tak kdo je víc
Born From Jets
Jenže pochop , tady se nejedná o to, kolik let jsi tu regnutý let nebo ne....Prostě furt se tu všichni musíme navzájem urážet ?? Mě to jako nebaví, ale prostě sám si tu úpravu na svém autě neuděláš, třeba zase pochop to. Někdo si taky rád hraje...Ale ty pořád ve směs každému říkáš co není pěkné atd....
Mirďo a Mirďo
Já se nerozčiluju, samozřejmě neznám Karla, protože každý kdo je z Vysočiny, tak se asi nikdy nepochopí s Moravákem.... Jen prostě musím se zastávat i trochu sebe, tak kurde je to moje věc ne co na svém autě dělám....ale druhému po tom může být h...i kdybych měl na kapotě nasráno od člověka a vozil bych si ho tam týden, tak každýmu to může bejt u prdele
P.S. Ale byl bych kokot, kdybych to udělal
Mirďo a Mirďo
Já se nerozčiluju, samozřejmě neznám Karla, protože každý kdo je z Vysočiny, tak se asi nikdy nepochopí s Moravákem.... Jen prostě musím se zastávat i trochu sebe, tak kurde je to moje věc ne co na svém autě dělám....ale druhému po tom může být h...i kdybych měl na kapotě nasráno od člověka a vozil bych si ho tam týden, tak každýmu to může bejt u prdele
P.S. Ale byl bych kokot, kdybych to udělal
Teď máme Z18xe Mazlík
piča na kapote tu uz taky byla,hovno jeste ne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
hosi kdyz tak tady https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ilit=hadky
pjasatoo budes mit moznost v dubnu je sraz v praze budeme tak skoro vsichni radi se koukneme
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
v dubnu? to bude ten výroční?
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
jj
klidně naser já te pak donutim si to sežrat...Pjasatoo píše: Ty kokote jeden, máš štěstí že to všechno beru s humorem, jinak bych si dojel do Pejru a normálně bych ti tam nasral na tu kapotu
No možná že se do toho Dubna Karlík změní Tak si to třeba rozmyslím
Teď máme Z18xe Mazlík
naučíš se puživat montážní pěnu?
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Tak toho necháme ne
jo hele Pjasatoo jak si psal ,že se někdy stavíš hele tak na jaře by jsme mohli dát někde spicha a pokecat
jo hele Pjasatoo jak si psal ,že se někdy stavíš hele tak na jaře by jsme mohli dát někde spicha a pokecat
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((