POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
no vyšší ceny v opelu mě nepřekvapují, ale 600 za kus To bych tu opravdu založil vlákno a nestyděl bych se jít buď do sady a nebo páru a myslím že cena bude příznivější. Já je mám od Frenkie ale dlouho jsem ho neviděl připojenýho a ani nevkládal příspěvek.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
- Reklama
http://www.prag-info.cz/_shop/Presne+gu ... 42855.html
vono taky záleží jak jsou tvarovaný. Já mám zimní univerzály a nesedí přesně, ale zase, když si dovnitř natahám sníh a ten odtaje, tak dokážu ten bordýlek celej dohromady zvednout a vylejt, takže v autě pak není vlhko a nezamrzají mi okna.
vono taky záleží jak jsou tvarovaný. Já mám zimní univerzály a nesedí přesně, ale zase, když si dovnitř natahám sníh a ten odtaje, tak dokážu ten bordýlek celej dohromady zvednout a vylejt, takže v autě pak není vlhko a nezamrzají mi okna.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to je pálka. Nějakých 600 stojí celá sada od GuZu (Gumárny Zubří), kvalita naprosto 100% a vyplatí se.Já je mám astře 4roky na zimu, takže jakoby 2roky celoročně a nic prošoupaného. Má to spousta lidí odsud. Tohle se vyplatí. Ale 600 jen za řidičův, to bych nedal ani kdyby to bylo pozlacené. Ale jeden ti nikde neprodají, to jen neorigo.. Jinak od GuZu sedí na 100%, mrkni tady se to rozebírá https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... hilit=guzu a tady máš fotku jak vypadají. https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... zu#p184993S4adow píše:Díky za reakci! Za auto to se omlouvám, je to Astra G, 1999. Za těch 600 Kč je to jen koberec řidiče, ale určitě original. Prodávají tam zvlášť přední pro řidiče, přední pro spolujezdce a dohromady oba zadní. Já potřebuju jen ten pro řidiče, ostatní jsou v pohodě. Zkusím založit vlákno v rubrice koupím. Kdyby si toho tady někdo všiml a měl na prodej, určitě napište .
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Zkus se na ten koberec podívat ve Sviadnově. Jsi z F-M tak to máš kousek. Je tam fa. co co rozebíra Oply a prodává nd.
ZAFIRA 1,8 Elegance 2001 Z18XE
To Radoš: díky, koukal jsem na to, když neseženu něco v okolí FM, objednám to tam. Jinak v tom oplu mi normálně nabízel jeden kus pro řidiče (ne sadu). Nekoukal jsem jak to vypadá, ale podle ceny a vzhledu obchodu jsem nabyl dojmu, že je to original .
To marvys: jo, tam už jsem kdysi něco kupoval, zkusím to, díky za tip.
To marvys: jo, tam už jsem kdysi něco kupoval, zkusím to, díky za tip.
Tak dnes jsem se na ten koberec byl v oplu podívat. Nakonec se ukázalo, že to je sada dvou předních koberců, jen v počítači mu to ukazovalo, že je to jeden. Tak jsem je zkusil dát do auta a to mě přesvědčilo, že za to ty peníze dám. Prodejce byl rád, že se toho zbavil, říkal že by mu to tam dalších deset let leželo, konečná cena 673 Kč. Říkal, že mi to dává za nákupku, jinak prodejní cenu tam měl asi 1200 Kč. Všem díky za reakce a přiložené odkazy, kdyby za to chtěl těch 1200, tak z toho co jste psali určitě něco vyberu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak se vám líbí Gangdam style? mi se to líbí jak drak.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Za mě taky palec nahoru , je to bomba, chytlavkaRadoš 92 píše:Jak se vám líbí Gangdam style? mi se to líbí jak drak.
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Mojmec11
A tedka vážně: co říkáte na tu nehodu na rally,ty mrtvé holky.
Můj osobní názor: zbytečně velký humbuk podporovaný médii.Holky stály kde neměly a tvrdě za to zaplatily.Je to tvrdý,pro rodinu a přátele,ale přijde mi,že díky žalu nad ztrátou chtějí prostě na někoho hodit vinu(jak je ostatně všude v česku zvykem).Neřeším problémy kolem pořádání rally,jde mi jen o tu nehodu.
Někdo stál v zakázané zoně,došlo tam k nehodě,dotyční zemřeli,tečka.Co kdyby někde našly granát z války a on jim bouchl v ruce? Taky by někdo chtěl najít a potrestat toho vojáka,ktrý ho tam nechal 40 let ležet?
Můj osobní názor: zbytečně velký humbuk podporovaný médii.Holky stály kde neměly a tvrdě za to zaplatily.Je to tvrdý,pro rodinu a přátele,ale přijde mi,že díky žalu nad ztrátou chtějí prostě na někoho hodit vinu(jak je ostatně všude v česku zvykem).Neřeším problémy kolem pořádání rally,jde mi jen o tu nehodu.
Někdo stál v zakázané zoně,došlo tam k nehodě,dotyční zemřeli,tečka.Co kdyby někde našly granát z války a on jim bouchl v ruce? Taky by někdo chtěl najít a potrestat toho vojáka,ktrý ho tam nechal 40 let ležet?
V podstatě máš pravdu, ale...... kdyby tam stál někdo z tvých blízkých, tak bys asi taky chtěl vyvodit důsledky a nesmířil ses s tím že stáli kde neměli. Tohle není nic proti nikomu, a těžko se to posuzuje když jsme nebyli na místě a informace máme jen z medií, který nás masírujou. Je to tragedie a bohužel jich je poslední dobou nezvykle moc.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
Rallye do vesnic nepatří a hotovo nehledě, že to řídí kdo má ruce a nohy. Mimochodem mám dojem, že vypáskování vymezeného prostoru nebylo!
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
i kdyby stály za plotem mohlo jim to něco udělat ,prostě tyto věci nepatří do obcí kde se pohybují lidé a aby kvůli zábavě pár lidí se museli ostatní omezit? proč jako? koho to zajíma,u nás bývají závody cyklo-zmrdů a motají se tam kde nemají,klidně i na chodníku a na schodech!!! nedávají pozor a nechávají po sobě všude bordel....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Mojmec11
To bych asi skočil z mostu,že jsem svoje děti neuhlídal.hant píše:V podstatě máš pravdu, ale...... kdyby tam stál někdo z tvých blízkých, tak bys asi taky chtěl vyvodit důsledky a nesmířil ses s tím že stáli kde neměli. Tohle není nic proti nikomu, a těžko se to posuzuje když jsme nebyli na místě a informace máme jen z medií, který nás masírujou. Je to tragedie a bohužel jich je poslední dobou nezvykle moc.
U nás ve vsi i v okolí se jezdí rally a nikdy se nic nikomu nestalo,krom závodníků.Na pár výjimek lidi stojej tam kde mají,jinak je organizátoři vypískávají píštalkama apod.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
podle mně je to jednoznačně chyba pořadatele - na něm je, aby celou trať navrhl tak, aby byla maximálně bezpečná jak pro posádky tak pro diváky a podle mně by měli už při návrhu tratí myslet na nejhorší a počítat s tím, že to některý z jezdců buď přežene na rychlosti, nebo někde podcení brzdy a musí podle toho tu trať připravit
všech vyhaslých životů při závodech rallye je škoda, ať už je to na straně posádek nebo na straně diváků, ale pokud se nenaučí pořadatelé počítat se všemi možnostmi, bude mrtvých přibývat - vždyť dnes už existují vysoce sofistikované sw pro výpočet chování auta při zadaných parametrech, tak proč jich nevyužít k ochraně životů - tohle by nemělo být jenom o rýžování peněz ale hlavně o zodpovědnosti
všech vyhaslých životů při závodech rallye je škoda, ať už je to na straně posádek nebo na straně diváků, ale pokud se nenaučí pořadatelé počítat se všemi možnostmi, bude mrtvých přibývat - vždyť dnes už existují vysoce sofistikované sw pro výpočet chování auta při zadaných parametrech, tak proč jich nevyužít k ochraně životů - tohle by nemělo být jenom o rýžování peněz ale hlavně o zodpovědnosti
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........