StistkoOpel píše:ale spíše podle mého když se mi něco nelíbí tak si to nechám pro sebe:
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
:[/quote] [/quote]
jsem rád ,že se bavíš
jsem rád ,že se bavíš
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
kolik tahle výroba vyšla materiálově? dle mého skromného nazoru kdyby jsi vyhodil ten šilenej tahokov na vzduchotechniku a místo toho tam šikovně přidělal tuhle mřížku tak bude výsledek asi tak o 70% lepší než teď
Born From Jets
a přichází rady ''odborníků'' coby-kdyby ....v pohodě ale on má svůj důvod proč tam zvolil mřížku co tam je....
mě karlovy poznámky nevadí on už je takový ale jinak vždycky se najdou kritici co hovno zvládli a jen uráží((na druhou stranu z rozumné kritiky se dá poučit))i takoví co jim fotřík koupil auto za to že udělali aspon' výučák a pak končí ve škarpě že jo....co jsem získal snadno-toho si nevážím
mě karlovy poznámky nevadí on už je takový ale jinak vždycky se najdou kritici co hovno zvládli a jen uráží((na druhou stranu z rozumné kritiky se dá poučit))i takoví co jim fotřík koupil auto za to že udělali aspon' výučák a pak končí ve škarpě že jo....co jsem získal snadno-toho si nevážím
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
to není rada to je jen nazor a narozdíl od tebe má stístko rejsingový provedení bez zbytečný zátěže
Born From Jets
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
tuhle mřížku jsem tam dal proto protože jsem ji dostal od kámoše z práce tak že byla zadarmo proto tam je ta co tam je mám ještě černou ale tahle se tam hodí vím jelikož na tom nárazníku je výraznější a jak říkám nárazník jsem si upravil jentak z nudy protože mám nový tak zatím než nový dám do barvy vozu jsem si upravil ten starý a stříkl ho černou studuju a na auto jsem si vydělal sám, + prodej starých motocyklů co jsem dříve vlastnil, auto jsem koupil za velice málo ,bohužel cena odpovídala stavu, kosmetické vady !! celá výfuková soustava KO,lambda zadní brzdy , v motoru nebyl ani olej spojka KO, bývalý majitel auto nešetřil :/ a podělal na něm co se dalo, ale co já si to všechno dal do kupy a teď co se týče motoru atd je auto v perfektním stavu , a nenajde se na něm ani místečko koroze !! vše poloosy,zad.náprava,atd. celé sundané vše očištěno a nalakováno celý podvozek vozu v gumoasfaltu,a to že studuju znamená ,že prostě s dalšími opravami musím počkat jako jsou opravy laku atd tak mi malinko mrzí ,že si pak tu ze mě lidé dělají srandu co a jak. Ale přesně jak píše kubes - když člověk všechno dostane a na nic si sám nevydělá a sám na to ani nešáhne , stím se umí vytahovat kde jakej lojza
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
tak ještě že jsem si na obě auta vydělal sám ještě že sem neměl seriovou astru že ty poznámky nemusim brát osobně chlapcci neunáší to že je tady neplácá každej po ramenou jak jsou šikovný že si to dělají sami hmm ale stojí to za hovno no nic
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Karel, .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ja to mr*.....
my s géčkem jsme jeli,jako každý den,o víkendu budeme odhlučn'ovat..pěkně postupně a pečlivě,koupil jsem něco jako dynamat 2,5mm a 5mm proti vibracím a na to pujde akustická pěna....jo a bude serie výfuk a nárazníky
my s géčkem jsme jeli,jako každý den,o víkendu budeme odhlučn'ovat..pěkně postupně a pečlivě,koupil jsem něco jako dynamat 2,5mm a 5mm proti vibracím a na to pujde akustická pěna....jo a bude serie výfuk a nárazníky
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
myslis ze vyfuk s combi bude pasovat na 5dvr??
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ty nemaš doma flexu?
nevím já jsem koupil přímo na moje géčko ...došly kotouče..jo bude tam aspon koncovečka masivní
jesrli jsi koupil vyfuk od toho co jej tady prodaval tak myslim ze bylo na combi a to na 5dvr nepasuje :mrgreen:tady-
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=24399
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=24399
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
doriti!!!! píšu přímo!!! tam to byl omyl,nepřečetl jsem že je z combi no neřešit už