tuhle mřížku jsem tam dal proto protože jsem ji dostal od kámoše z práce tak že byla zadarmo proto tam je ta co tam je mám ještě černou ale tahle se tam hodí vím jelikož na tom nárazníku je výraznější a jak říkám nárazník jsem si upravil jentak z nudy protože mám nový tak zatím než nový dám do barvy vozu jsem si upravil ten starý a stříkl ho černou
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
studuju a na auto jsem si vydělal sám, + prodej starých motocyklů co jsem dříve vlastnil, auto jsem koupil za velice málo ,bohužel cena odpovídala stavu, kosmetické vady !! celá výfuková soustava KO,lambda zadní brzdy , v motoru nebyl ani olej spojka KO, bývalý majitel auto nešetřil :/ a podělal na něm co se dalo, ale co já si to všechno dal do kupy a teď co se týče motoru atd je auto v perfektním stavu , a nenajde se na něm ani místečko koroze !! vše poloosy,zad.náprava,atd. celé sundané vše očištěno a nalakováno celý podvozek vozu v gumoasfaltu,a to že studuju znamená ,že prostě s dalšími opravami musím počkat jako jsou opravy laku atd
tak mi malinko mrzí ,že si pak tu ze mě lidé dělají srandu co a jak. Ale přesně jak píše kubes - když člověk všechno dostane a na nic si sám nevydělá a sám na to ani nešáhne , stím se umí vytahovat kde jakej lojza
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((