Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
Mirďas Mě se to ale líbí
Teď máme Z18xe Mazlík
- Reklama
StistkoOpel píše:Táák a auto je označkováno + upravený nárazník BBS kola a sport podvozek se mi tam už dávat kvůli fotce nechtěl to si nechám až na jaro
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Vím kám tím míříte, ale jde o to, že prostě i tak to má hezký, prostě to je jasné, že tam bude mít lak jiný než z pistole...podle toho to tak vypadá, ale zase to vypadá krásně jako v tom vzhledu jak to je. Já bych to zas tolik nereklamoval, vím že kolem mě jezdí mladí debílci a mají na autě mega tunu kitu a svých barevných úprav, ale tohle je šikovná práce.
S tím ti hošánci nemůžou rovnat a já bych si to na autě taky nechal
Teď máme Z18xe Mazlík
jedno větší hnus než druhej
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Pjasatoo Díkec moc jasné můžeme dát klíďo někdy na jaře spicha a pokecatPjasatoo píše:Vím kám tím míříte, ale jde o to, že prostě i tak to má hezký, prostě to je jasné, že tam bude mít lak jiný než z pistole...podle toho to tak vypadá, ale zase to vypadá krásně jako v tom vzhledu jak to je. Já bych to zas tolik nereklamoval, vím že kolem mě jezdí mladí debílci a mají na autě mega tunu kitu a svých barevných úprav, ale tohle je šikovná práce.
je jasné ,že každému se líbí něco jiného,ale co já mám ještě úplně nový origo nárazník a tenhle jsem si jentak z nudy upravil tak co na tom ? a z mého hlediska při reálu se mi ten nárazník líbí
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Když se ti to nelíbí tak se ti to nelíbí každý má svůj vkus , ale neodsuzuj hned něco co jsi neviděl naživo!manli2 píše:jedno větší hnus než druhej
co autorská práva??? ne musím uznat povedlo se!!! já už tu moji mrdu dlouho mít nebudu,plánuju crash test bude nový nárazník
nechci už na voze věci bez HL
nechci už na voze věci bez HL
běž si na bmw forum šašku koupit seriovku umi každý ale narvat na to 20kilo kytu to je úkol pro borce navíc to líp chladí motor a váha drží v zatáčkáchmanli2 píše:jedno větší hnus než druhej
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Kontaktovat uživatele:
to vypadá jak věrná kopie kube-sri ... ale jinak každý podle svého gusta..
zalez buranekubeSRi píše: běž si na bmw forum šašku
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Oceňuji lidi, co říkají pravdu, to co si myslí.manli2 píše:jedno větší hnus než druhej
Jsem rád že nejsem borec.kubeSRi píše:narvat na to 20kilo kytu to je úkol pro borce navíc to líp chladí motor a váha drží v zatáčkách
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Radoš 92 píše:
radoši.. již i pro tebe vynalezli founa.. viz odkaz -- > http://www.youtube.com/watch?v=F92CvRflk18
jsou tam i další videa a stojí tahle paráda "pár korun" ...
Oceňuji lidi, co říkají pravdu, to co si myslí.Radoš 92 píše:manli2 píše:jedno větší hnus než druhej
blbost,někomu se to líbí někomu ne takže pravda to není ale jeho názor to je a ten mu nikdo nebere....a i když někteří lidi upřímnost neocení hlavně ženské že!
pravda patří bohu a řit' do kalhot
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
nevím já spíš potkávám tjuningy s mega laminátovýma radlicema ale pokud to neohrožuje tak budiž,zatím jsem nikdy nečetl že někdo v ''tuzing-tuning'' voze způsobil masakr....oproti tomu protekční pizda v medakovi zavraždila klika na chodníku!!!!Pjasatoo píše:Vím kám tím míříte, ale jde o to, že prostě i tak to má hezký, prostě to je jasné, že tam bude mít lak jiný než z pistole...podle toho to tak vypadá, ale zase to vypadá krásně jako v tom vzhledu jak to je. Já bych to zas tolik nereklamoval, vím že kolem mě jezdí mladí debílci a mají na autě mega tunu kitu a svých barevných úprav, ale tohle je šikovná práce.
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
kubesi já bych to nějak neřešil když se jim to nelíbí tak ať každý má prostě svůj vkus ,ale spíše podle mého když se mi něco nelíbí tak si to nechám pro sebe a myslím si o tom své a ne že tu hned píšu obě auta jsou hnusné atd. ALe co my jsme na těch autech aspoň nějakou práci odvedli , ta práce nás baví a je to náš koníček