Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
No tak to je druhá věc, jelikož to má úplně jiný motor a tu techniku, ale zase není to HTP ne je to krásné sportovní auto no Holt mít penízky tak kupím fakt něco pěkného, ta Turbo Benzín Astra Z20LET myslím...tak ta by bodla jááj
Teď máme Z18xe Mazlík
- Reklama
na to je jednoduchej recept nevymejšlet ptakoviny na té 1,8 a šetřit koruny a pak prodat tu co maš a koupit 2,0 T
Born From Jets
Mirďas, to je právě to, nevymýšlím ptákoviny, já právě hodně šetřím. Jenže taky se musím o Astru starat Na Jaře budu dělat rozvody, takže pro začátek jsou to taky velké peníze....Furt se do toho auta cpe, to je jasný. Jenže já na nějaký tuning nemám pomyšlení, to ne....Nějak mě to nebere, protože stejně pokuď jednou bude něco lepšího...Tak to už budu třeba upravovat Jinak kámoš má Opel Vektru B, říkal mi včera o servu že mi nějak píská při otočení, no já jsem si říkal...co to je nějaký problém. No on na to, že mu nic nepíská a teď předchvílí jsem četl že mám elektronický a on má mechanický Takže tak Zase spadl kámen ze srdce
Teď máme Z18xe Mazlík
řekl bych elektro-hydraulický když už tak V6 atmosféru nebo turbo-kompresor ale zas na to ježdění stačí i slabší auto,pokud nejsi extra nadšenec (asi ne když jsi koupil astru ) tak to nemá cenu,to je jako mám miliony hmmm koupím si lambo mám na to,budu s tím jezdit na rohlíky .....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Kubesi....a všichni co si o mě myslí, že jsem nějaký oldschool stařeček v autě
Tu nejde o to, že jsem či nejsem nadšenec, ale prostě potřebovali jsme auto a koupili jsme zrovna když jsme ho nutně potřebovali, my jsme ty peníze neměli hned, ale šetřili je dlouhou dobu. To je jedno...ne každému spadne do rukou naráz 150.000 a neudělá kup prostě jsem rád, že mám to co mám, ale taky si nemyslete že bych nechtěl něco silnějšího a třeba i dražšího Kurde to je omílání pořád dokola.
Tož žijeme v Česku. Ne v Anglii či jinde, kde si vyděláme více jak tady.
Nejsem podnikatel ani ten člověk co sedí na židli a podepisuje papíry a má za to 40-50 papírů. Robím za dobrých 12-13 papírů a prostě nemůžu si stěžovat. Co už takový je život. Je to furt lepší než nemít ani to, bez roboty ještě
Tu nejde o to, že jsem či nejsem nadšenec, ale prostě potřebovali jsme auto a koupili jsme zrovna když jsme ho nutně potřebovali, my jsme ty peníze neměli hned, ale šetřili je dlouhou dobu. To je jedno...ne každému spadne do rukou naráz 150.000 a neudělá kup prostě jsem rád, že mám to co mám, ale taky si nemyslete že bych nechtěl něco silnějšího a třeba i dražšího Kurde to je omílání pořád dokola.
Tož žijeme v Česku. Ne v Anglii či jinde, kde si vyděláme více jak tady.
Nejsem podnikatel ani ten člověk co sedí na židli a podepisuje papíry a má za to 40-50 papírů. Robím za dobrých 12-13 papírů a prostě nemůžu si stěžovat. Co už takový je život. Je to furt lepší než nemít ani to, bez roboty ještě
Teď máme Z18xe Mazlík
12 tisíc mě stojí měsičně bmw to bych byl pěkne v piči
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ona taky honda asi nebude mít 74kW, že...Pjasatoo píše:Vždyť jak vidím u kámošové Hondy Civic zrychlení z 0/100 za 7,6 sekund a to má sakra 1.6 tak mě pak hlava nebere
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
a taky nebude mít skoro 1400kg
Born From Jets
wtf??? astra má cca 1150kg-tu moji jsem si nechal vážit
Pjasatoo : at' si myslí já taky nezávodím v běžném provozu a nechovám se agresivně......taky nejsem sráč co jen sedí na řiti,já bych si klidně našetřil a za rok koupil pořádný stroj ale astra je spolehlivá a radši si ji vylepším a dám do perfekt stavu,taky auto neberu jako společenskou vizitku.......
manli: tvl tomu žíkám projebat peníze....mě astra tak 3měsičně a hodně innvesticí lituju
Pjasatoo : at' si myslí já taky nezávodím v běžném provozu a nechovám se agresivně......taky nejsem sráč co jen sedí na řiti,já bych si klidně našetřil a za rok koupil pořádný stroj ale astra je spolehlivá a radši si ji vylepším a dám do perfekt stavu,taky auto neberu jako společenskou vizitku.......
manli: tvl tomu žíkám projebat peníze....mě astra tak 3měsičně a hodně innvesticí lituju
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
život se má žít víš co... šetřit a myslet racionálně na to je ještě čas...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
...a jezdit za pět můžem v důchodu.
....co vydělám utratím max do týdne tak co jsem v klubu?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne.