Pri jizde zhasina motor
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pri jizde zhasina motor
buď se rozpadl ten filtr s aktivním uhlím (což je pravděpodobný) nebo ten zpětný ventil u airboxu
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
- riddick1974
Ten regulační ventil to tedy nebude?Ujel jsem bez víčka od nádrže 70km bez chcípnutí motoru! Jak se to dá ověřit tu nádobku nebo ten ventil a co to stojí?
Opel Zafira B 1.9cdti r.v.2007
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
SCANMYOPEL bluethoot android
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
to ti poradí někdo jiný já tohle ještě nemusel řešit ale někdo to obchází tím, že do víčka vyvrtá malou dírku
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
nebo ne moc zatahovat, jinak víčko na benzince to jistě neutěsní.
pokud to bude tím, stačí šroubovákem udělat v dosedací ploše drážku.
pokud to bude tím, stačí šroubovákem udělat v dosedací ploše drážku.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- riddick1974
Jasně dík...to stou dírkou jsem četl že to pomůže,ale lepší tu závadu odstranit.Marťasek píše:to ti poradí někdo jiný já tohle ještě nemusel řešit ale někdo to obchází tím, že do víčka vyvrtá malou dírku
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
- riddick1974
Nema nekdo schema odvetravani nadrze,nebo to nekdo nemel rozdelane.U nalevaciho hrdla nadrze je takovy zarez to je na odvetravani?Vede pod nim hadicka?
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
- riddick1974
Prosím někoho,kdo mi pomůže s chybama P0170- nesprávné složení směsi(chudá nebo příliž bohatá),P443-porucha odvětrávacího ventilu v obvodu systému odvětrávací nádrže...to bude asi příčina toho zdechání motoru...nyní jezdím s povoleným víčkem od nádrže,P1231-poškození v obvodech ukazatele palivového čerpadla/ukazatele napájení řj...příčina špatně ukazujícího palivoměru.Díky
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
No nejsem si jistej, ale taky bych to tipoval na Lambda Sondu ne ? S tou bohatou a chudou směsí
Teď máme Z18xe Mazlík
- riddick1974
Jo asi to bude lambda to bude i příčina vyšší spotřeby 8,5l...nechám ji změřit osciloskopem.Pjasatoo píše:No nejsem si jistej, ale taky bych to tipoval na Lambda Sondu ne ? S tou bohatou a chudou směsí
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
Mám uplně stejný problém, jen s tím ,že zastavím vyndám klíček zamknu odemknu ,trochu hůř chytne a zase chvíli jede.Při kratších jízdách žádný problém.Tipoval jsem na imobilizér ,ale to by se mi asi rozsvítila kontrolka na palubce ne ?
To riddick 1974:
Lambda si myslím, že bude v pořádku. Jestli ti hapruje ventil odvětrání nádrže, nesedí ani tlaky v sání, není v pořádku směs. Proto to hlásí lambdu. Až to opravíš, lambda bude ukazovat , co má.
Lambda si myslím, že bude v pořádku. Jestli ti hapruje ventil odvětrání nádrže, nesedí ani tlaky v sání, není v pořádku směs. Proto to hlásí lambdu. Až to opravíš, lambda bude ukazovat , co má.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
tak bezva, dávám si titul dálkový diagnostik
Ventil je těsně za airboxem, přívod napájení vede souběžně se vzduchovým vedením. Předpokládám, že jede na 12V, takže bych zkusil ho připojit a profouknout vzduchem, jestli fachá (jen nevím, jestli je jako výchozí stav průchozí nebo neprůchozí).
Pak může být zanesený filtr s aktivním uhlím, někdo tady uváděl, že mu při výměně výfuku někde skřípli odvětrání nádrže a projevilo se to docela za dlouho, takže tady zradu nečekal a blbě se to hledalo...
za kontrolu funkčnosti ventilu nedáš nic a za prohlídku vedení taky nic, ten box s uhlím stojí mám pocit okolo dvojky, ten až naposled...
Ventil je těsně za airboxem, přívod napájení vede souběžně se vzduchovým vedením. Předpokládám, že jede na 12V, takže bych zkusil ho připojit a profouknout vzduchem, jestli fachá (jen nevím, jestli je jako výchozí stav průchozí nebo neprůchozí).
Pak může být zanesený filtr s aktivním uhlím, někdo tady uváděl, že mu při výměně výfuku někde skřípli odvětrání nádrže a projevilo se to docela za dlouho, takže tady zradu nečekal a blbě se to hledalo...
za kontrolu funkčnosti ventilu nedáš nic a za prohlídku vedení taky nic, ten box s uhlím stojí mám pocit okolo dvojky, ten až naposled...
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- riddick1974
Jo seš dobrej a to vážně!Auto bylo ve čtyřech servisech a nikoho to nenapadlo...jen měnily díly!Díky všem za postřehy Nechám prověřit ten ventil a uvídí se.HonzP píše:tak bezva, dávám si titul dálkový diagnostik
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
- riddick1974
Taj ventil mi kontroloval elekrikar v praci,kdyz ho nemel zapojeny na 12v tak byl zavreny,jak ho zapojil na 12v tak byl otevreny....tak rikal ze je o.k.No diagnostika ho vyhodnotila jako vadny?
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
VAG
Pak je nejspíš v háji jednotka...
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]