Světla pro denní svícení OSRAM DRL101
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Světla pro denní svícení OSRAM DRL101
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Re: Světla pro denní svícení OSRAM DRL101
No mocne,ale líbí se mi to moc.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To bude vypadat asi tak jak mají nové Volva a Mercedesy. To se mi líbí taky moc. Krásné.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
podle mě zbytečně vyhozený prachy.... Modul za 350kč pro automatiku na světla to aspoň u ně vyřešil naprosto elegantním způsobem. Nehledě na to, že je prý už v jednání, že budou muset svítit i zadní světla...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
tak modul sluzi na uplne nieco ine... s takymto DLR si setris altik a ziarovky
už bylo na čase že to někoho napadlo,jak tak koukám čeští řidiči s tím svítí i za šera a nejsou vůbec vidět. Tohle je mělo napadnout ale už i to když povolili denní svícení.Marťasek píše:podle mě zbytečně vyhozený prachy.... Modul za 350kč pro automatiku na světla to aspoň u ně vyřešil naprosto elegantním způsobem. Nehledě na to, že je prý už v jednání, že budou muset svítit i zadní světla...
ale jinak to denní je moc hezký,ale ty peníze to mám 5 plných nádrží plynu v autě
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak. drtivá většina to rádoby denní svícení má blbě namontovaný nebo ho používají naprosto nevhodně. Se divím, že to ještě policajti pořádně nekontrolujou! Dnes není problém potkat řidiče v mlze s denním svícení... a nebo má zaplé snad vše co svítit může dohormady
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
To miluju řeči jako "bylo na čase" - většinou všude, kde je povinnost denního svícení se svítí jen vpředu - to zase čeští "experti" na bezpečnost vymýšlí zřejmě opět paskvilové hovadiny. Já bych naopak např. v létě celé denní svícení zrušil a ponechal jej akorát max. od podzimu do jara. Nikde není totiž prokázána přes léto nějaká větší bezpečnost, naopak je zjištěn docela podstatný negativní vliv na ekonomii provozu a ekologiikulisek91 píše: už bylo na čase že to někoho napadlo,jak tak koukám čeští řidiči s tím svítí i za šera a nejsou vůbec vidět. Tohle je mělo napadnout ale už i to když povolili denní svícení.
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
(10/1998)
jak dlouho je v čr povolené denní svícení? a kolik pak jsi potkal řidičů nejlépe tmavé auto a svítí mu jenom 2 malé kraviny vepředu? a vzádu není vidět. NAvíc jezdící jak hovado a tak že tě předjíždí na dvojté čáře a ty se akorát lekneš toho co je to za magora a že jsi ho neviděl ani v jednom zrcátku? Tady u nás jich je docela dost. Já osobně bych denní svícení zakázal úplně a byl by naprostý klid. Nebo jo ať ho řidiči mají. Ale tak aby ho nemontoval každý sám ale byla na to firma která to namontuje dobře a kvalitně a né že si to dá každý jak ho to napadne.
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
To, že je pár blbů, kteří si to neumí zapojit a nebo nezapnou světla, kdy mají neznamená, že naši "dopravní experti" začnou opět "vylepšovat" a "zjednodušovat" předpisy pro ostatní
(10/1998)
(10/1998)
neříkej mi že tobě nevadí když v šeru nesvítí autům zadní světla? za dne mi je to jedno..ale mě vadí to že to používají pomalu celý den,hlavně nad ránem kdy není teď moc fajnové počasí
to je holt chyba policie, že si takové lidi nedokáže odchytit a taky že drtvá většina řidičů neví kdy rozsvítit
Born From Jets
Nevim, jaka je sice pro Tebe definice sera, ale pokud je opravdu sero, vadi mi to - neznamena to ale, ze kvuli blbovi budu podporovat "kolektvni" upravu jasne danych pravidel silnicniho provozu pro vsechny. Dnes je modni vyhlasit v TV Noha, iheute Dnes apod., jacize to jezdi vrahouni po silnicich, narod kvici blahem a hnedle se jde pritahnout sroub a zacne se neco narizovat, omezovat, zakazovat.kulisek91 píše:neříkej mi že tobě nevadí když v šeru nesvítí autům zadní světla? za dne mi je to jedno..ale mě vadí to že to používají pomalu celý den,hlavně nad ránem kdy není teď moc fajnové počasí
Jak rikam, pravidla silnicniho provozu jsou jasna, maji se dodrzovat - pokud ne, maji na to "pomahaci a chranici" dohlizet (misto zbytecne buzerace, jestli nemas presne 1.11. zimni gumy, kdyz je venku 15 nad nulou, mereni rychlosti nekde za bukem apod.). Nemam rad tyto dopravni "experty", kteri nejprve na nejakem pripade udelaji "PR" v mediich a pak maji snahu pritahovat srouby a menit neco, co je vlastne v poradku, co se akorat treba nedodrzuje - takze me Tva uvaha o tom, ze je dobre, aby se svitilo vsude a za kazdych okolnosti tak trochu nadzvedla...ale to uz jsme tady docela "of topic" od puvodniho tematu
A trvam si na tom, ze denni sviceni v lete je pi.ovina, staci pres zimni obdobi - neexistuje zadna srovnavaci studie, ze by diky tomu bylo na silnicich bezpecneji.
(10/1998)
(10/1998)
hold to každý vidí jinak 100 lidí 100 různých názorů..nebudeme se tu o tom hádat..