součastná NEekonomická situace
součastná NEekonomická situace
prosím zde pokračujte v názorech na součastné NEdění.
začíná to být bída, veškeré břímě je na lidu.
začíná to být bída, veškeré břímě je na lidu.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
- Reklama
Re: součastná NEekonomická situace
Dojdi na Slovensko a potom uvidíš čo je to bieda. U vás to len asi začína ale tu to už je! Žiadna práca a keď sa náhodou nejaká nájde, tak za minimálnu mzdu 329€
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
o čem tady chcete diskutovat, když sprostě se tady na foru nesmí a slušně to už opravdu nejde....
někdo mi nedavno po velmi prapodivnem výsledku voleb napsal na Facebooku komentář: "celá vláda se snaží jít se západem, ale nedaří se jim to, protože tu mame akorát tak zapadní ceny, ale východní platy"
Bože to mi tak začalo vařit krev.... nechapu jak muže někdo koukat jen na to jak se má momentálně a nebude koukat do budoucnosti... takže kdo to vidí nezbyde mu nic jiného než utéct do německa, jelikož ty fungujou a konečně se jim podařilo vyhrát 3. světovou válku
hodim sem par námětu k doskuzi z plánu našich rudých kamarádíčku jak chtěj zatočit s krizí
BOD 1 - Snížení DPH na 6 % popř. i méně (0 %) u potravin, elektřiny, tepla
a plynu a dalšího zboží a služeb OK snížime daň tady a míň vybereme, takže budeme muset navalit daně daleko vyšší - benzín, nafta atd
BOD 2 - počítat s dočasným navýšením deficitu tak když se ho někdo snaží nepopulárníma krokama snížit, příjde Dluhoslav Sobotka s nějakým Dolejšem a všecno to zase zasekaj a docela by mě zajímalo co znamená dočasně soudruzi vojáci tu byli taky jen dočasně (21 let)
BOD 3 - prodloužení doby pobírání dávek v nezaměstnanosti a zvýšení jejich výše hmm kasa prázdná, se snížením DPH se vybere ještě míň, kde se vezme na větší podporu? no přeci půjčíme si a tím se dostaneme k bodu 2
a dal to radši nechci rozebírat.....
jinak ještě porovnání pro ty co říkají, že se měli za komančů líp....
http://www.zakomunistu.cz/
Bože to mi tak začalo vařit krev.... nechapu jak muže někdo koukat jen na to jak se má momentálně a nebude koukat do budoucnosti... takže kdo to vidí nezbyde mu nic jiného než utéct do německa, jelikož ty fungujou a konečně se jim podařilo vyhrát 3. světovou válku
hodim sem par námětu k doskuzi z plánu našich rudých kamarádíčku jak chtěj zatočit s krizí
BOD 1 - Snížení DPH na 6 % popř. i méně (0 %) u potravin, elektřiny, tepla
a plynu a dalšího zboží a služeb OK snížime daň tady a míň vybereme, takže budeme muset navalit daně daleko vyšší - benzín, nafta atd
BOD 2 - počítat s dočasným navýšením deficitu tak když se ho někdo snaží nepopulárníma krokama snížit, příjde Dluhoslav Sobotka s nějakým Dolejšem a všecno to zase zasekaj a docela by mě zajímalo co znamená dočasně soudruzi vojáci tu byli taky jen dočasně (21 let)
BOD 3 - prodloužení doby pobírání dávek v nezaměstnanosti a zvýšení jejich výše hmm kasa prázdná, se snížením DPH se vybere ještě míň, kde se vezme na větší podporu? no přeci půjčíme si a tím se dostaneme k bodu 2
a dal to radši nechci rozebírat.....
jinak ještě porovnání pro ty co říkají, že se měli za komančů líp....
http://www.zakomunistu.cz/
Born From Jets
ty Body jsou vtipny nic z toho nebude v plné variantě to je takový strašení ODSáka....
Mně co vadí je armáda Pandury, Migy na co ? Naprosto tyto výdaje snížit mají pomáhat při povodni u nás . Popř. okolním státům. A né někdě v Afgánu.
Mně co vadí je armáda Pandury, Migy na co ? Naprosto tyto výdaje snížit mají pomáhat při povodni u nás . Popř. okolním státům. A né někdě v Afgánu.
ex Astra G X16XEL
nestaršim jen jsem to opsal ze stranky www.ksčm.cz
Born From Jets
KSČM nikdy volby nevyhraje max. bude druhá. Tudíž ani program nemuže prosadit.
projev Kubery je dobrej !
projev Kubery je dobrej !
ex Astra G X16XEL
no, je mi proti srsti že 5 % je na výší
15 možná 20 % střed
75 až 80 % pod průměrem ale zaplátovat to mají všichni, i ve státni
svéře musí být mangeři a vést zodpovědnou finanční politiku, ne
jenom stranickou politiku. stejnýn dílem, a kdyby se tak zodpovědně
chovali všichni soukromníci, tak tu máme jenom státní sektor,
a zdražit by muselo všechno, aby bylo čím platit. jenomže těch
5 až 20 % projí, prosvítí a jinak utratí za DPH v procentech stejně jako ostatní,
PS mají na modernější zařízení které má nižší spotbu. Je tu ale nespravedlnost v jejich případě (např. v Dětských přídavcích.
socialní a nemocenské dávky)
15 možná 20 % střed
75 až 80 % pod průměrem ale zaplátovat to mají všichni, i ve státni
svéře musí být mangeři a vést zodpovědnou finanční politiku, ne
jenom stranickou politiku. stejnýn dílem, a kdyby se tak zodpovědně
chovali všichni soukromníci, tak tu máme jenom státní sektor,
a zdražit by muselo všechno, aby bylo čím platit. jenomže těch
5 až 20 % projí, prosvítí a jinak utratí za DPH v procentech stejně jako ostatní,
PS mají na modernější zařízení které má nižší spotbu. Je tu ale nespravedlnost v jejich případě (např. v Dětských přídavcích.
socialní a nemocenské dávky)
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
Mi pobavily předvolební hesla KDU-ČSL -> Zodpovědní žijí bez dluhů.....to ej tak na facana
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud pominu hypoteku na bydleni coz i v dnesni dobe je celkem velke riziko pak s nima souhlasim, nepochopim ze si nekdo bere pujcku na dovolenou, vanocni darky a podobne, pripadne jednu pujcku splaci druhouJocker píše:Mi pobavily předvolební hesla KDU-ČSL -> Zodpovědní žijí bez dluhů.....to ej tak na facana
Me spis prijde ze si stezujou lidi kteri by za malo prace chteli hodne penez a pak to jdou hned prochlastat a prohulit, ja se napr. snazim zdokonalit v anglictine, coz se vzdy hodi a vzdelavam se i v pokrocilem veku (35 ).
Proste sedet doma a cekat ze mi lepsi zamestnani spadne do klina taky neni to pravy jak si nekteri stezovatele mysli, pracujici clovek se bude mit vzdy dobre a kdyz me to v praci nebavi poohlidnu se po jine.
Jeden muj kolega ma zenu ucitelku, to jsou vecny stezovatele na to ze maji malo penez, ale pro nekoho je malo 20 cistyho a pro nekoho je dost i 18 hrubyho, takze asi tak.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
pro odlehčení k hribkovi, líbil se mi jeden komentář z www.suzukibandit.cz, kde to bylo samá piča, kunda, děfka atd. a jeden tam napsal
cituji "do té doby jsem se pohyboval tak max. na fóru opel-astra... tam napíšeš omylem "sakra" a nez stačís příspěvek zeditovat, tak tam máš pohoršený smajlíky"
cituji "do té doby jsem se pohyboval tak max. na fóru opel-astra... tam napíšeš omylem "sakra" a nez stačís příspěvek zeditovat, tak tam máš pohoršený smajlíky"
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
kdyby tu tak vládl nějaký escobar,sice drogový magnát ale chudým pomáhal!!! je to debilní hlavně rodiny na to doplácí a i mladí co chtějí studovat a nemají na to tak nemůžou,to vidím ve svém okolí,na výšce jsou ti co mají rodiče s velkými platy ale ti smradi si toho neváží a chodí se tam jen flákat.....já se taky zdokonaluju jenže snaž se když 8-12hodin řešíš problémy a lidi co tě nervujou tak je doprdele poslat nesmíš dostat na lepší,,,jsem mladý a nemám moc praxe,sice se rychle učím a adaptuju stejně mě na vyšší flek nevemou...a myslím si že hodně lidí si zaslouží víc,hodně kancelářských krys má až moc a jelikož jsem dělal na obou stranách barikády tak můžu posoudit že to není adekvátně k provedené práci.....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Má vůbec cenu sem něco psát? Lidi pořád jenom reptají, jak to tu stojí za hovno, ale aby s tím něco udělali a šli k volbám, to ne, to radši budou všichni sedět doma na prdeli a naříkat, jak není koho volit a že je to tam samý zloděj apod. Tak proč se teda do prdele nezvednou a nejdou k těm volbám ????????? Jako nezlobte se na mně, ale letošní krajské volby dopadly nad míru výborně - 36% volební účast a všichni se diví, jak to, že jsou komanči zase na koni ?? No bodejť by nebyli, když jim chodí k volbám pořád stejný počet lidí, jenom těch co volí pravici kurewsky ubylo Seru na to, je mi z toho tady smutno a na blití. My se ještě nějak protlučem, ale nechci vidět jak dopadnou moje děti (9 a 4 roky) až budou v mém věku
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........