Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
hant

Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo

Příspěvek od hant » 03 lis 2012, 12:50

Bingo. :mrgreen:
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira

Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní

Reklama

Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo » 03 lis 2012, 12:54

Manli :) Víš ono za 1. jsem psal pouze ve 3 příspěvcích něco o tom co píšeš, ale to neznamená, že mě nějaký blbec bude křižovat zrovna když už ho míjím :) Nevím jestli by se ti líbilo mít krásný BMW čumák v jeho boku, ale tak selský rozum Pejráků :)

2. Co se týče toho rejpání ohledně rychlosti :) Jde tu o více faktorů co tu nemusím rozepisovat, ale tak prostě takhle to chodí, občas když je nálada, tak mluvím i takové věci ohledně rozbíjení rypáků :)
Teď máme Z18xe Mazlík

mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 » 03 lis 2012, 13:00

clovek kdyz řidi musi predvidat co se deje kolem nej a pocitat stim ze auto predemnou nebo vedle muze nahle zmenit smer a ne se kochat krasou krajiny.Muze to byt mlady řidic a ma zdravotni problemy tak zmeni smer a kdyz vidim ze auto predemnou se rozjizdi na trojce tak jej predjedu taky a je mi jedno kde
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013

Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo » 03 lis 2012, 13:49

No víte co, nevím co zase máte s vašima radama, ale já jsem nic takového nepsal, abyste mi tu psali o předvídání...

Mirdo to se může stát taky každému tak mi tu nemluv nic o předvídání, protože tohle nemá s tím nic společného, jakože pak já jsem ještě nejhorší ?? Ty voe tak asi přes vyřezanou cestu nepojedu při rozjezdu jak blbec a rychle, který se nezajímá o podvozek svého auta.

Kdybys mě chtěl fiknout tak bych to do Vás napálil schválně ! Protože nemáte co odbočovat, když mi máte dát přednost a ještě když ho míjím skoro 30 centimetrů kokt....
Teď máme Z18xe Mazlík

mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 » 03 lis 2012, 14:18

hele to nebylo mysleno na nikoho psal sem to vseobecne tak se uklidni laskave jo,kazdej si muze napsat a rict svuj nazor ne :!:
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013

Mojmec11
Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany

Příspěvek od Mojmec11 » 03 lis 2012, 15:00

Já včera dojížděl nákýho frajera ve fáčku,normálka,já 120km/h,on co to šlo,prostě mě zdržoval.Teda mimo vesnice,tam to řezal chvílema 80km/h,ale prt platný,za každou vsí jsem ho dojel.Celou cestu jsem se modlil,aby někde nevyběhlo náký dítě,abych nebyl svědkem tragédie.(chvátal jsem,páč jsem jel pozdě pro svoje děti).No a když jsem ho konečně předjel,bylo to málem o zrcátko,vytroubil jsem ho tak jsem na něj kouknul a on na mě udělal takovej divnej posunek a pak co jsem viděl v zrcátku,jak se to auto chovalo na silnici(už před tím se mi něco nezdálo) tak bych vsadil všecky prachy na to že byl ten zmrd nalitej.Říkal jsem si,jestli budou o kus dál policajti jako dycky,že ho nechám zastavit>>> bohužel nebyli.Tak snad nikoho nezabil....možná jindy.
Možná někdo namítne že jezdím jak hovado.Popravdě někdy se mi povede sek na kterej nejsem pyšnej,ale ze zkušenosti vím,že podezřele se chovající a pomalu jedoucí auto je lepší nechat daleko za sebou.

No a nedávno jsme jeli z práce,dojeli jsme kamion naloženej železem až po strop,houpal se jak svina,rozevlátej po celý silnici,tak jsem si řek,není kam chvátat,jel jsem celou dobu kus za ním a říkal si jestli se dřív převrátí nebo to někam napálí.Bohužel ne dost daleko,v jedný nepřehledný zatáčce si to panáček zkrátil a potkal se s protijedoucím kolegou s návěsem.Škrábli o sebe a mě trefil kus čehosi,asi zrcátka,jen důlek a škrábanec na haubně,hlavně že to nebylo do okna nebo do světla,to by mě sralo,pro jistotu jsme si ho vyfotili.
Teda nic proti kamionákům,ale asi mám na takový prostě smůlu,co jezděj jak hovada.Prostě já mám kamion a vy ostatní uhněte a co jedete za mnou tak počkejte.Že dělá kolonu třeba 25 aut za sebou to je mu fuk.Ano,občas se nákej slušnej najde,co zastaví a nechá osobáky odjet,ale je to jen málokdy.Kdo neveří,může se přesvědčit na trase Třeštˇ -Dačice.

No a jinak tedka s Astrulí závodím.Virtuálně.Konečně jsem našel funkční Granturismo2.Nákej borec to dělá i se starýma hrama a dává to na Uložto.Balík hry s emulátorem,stačí nainstalovat a hrát.Prostě bomba.Na tuhle hru jsem čekal 15 let co jsem tehdy prodal PSX.Takže hnedka Vauxhal Astra 2.0 16V a jedééééém.
8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi » 03 lis 2012, 15:52

spěchat se fakt nemá....nalitým bych hodil někde ježky at' se vykotí..lidi jezdí jak zmr*i bezohledně a jen proto že jsou malé tresty!!! a to nemyslím jen rychlost hlavně telefonování,agresivní a nebezpečná jízda atd...i to plazení ale někdo hold se bojí a jede pomalej no někteří schválně vybržd'ujou :evil: ....já mám na autě úpravy bez homologace a tak jezdím co nejpozorněj protože kdyby se něco stalo jsem v prr...a proto na jaro přijde změna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...

hant

Příspěvek od hant » 03 lis 2012, 18:34

no vy máte zážitky. To já šel na ryby a za zadkem mě jezdil frajer se stařičkym Bmw. A lítal tam a zpátky jako magor. No a zachvilku už se k němu přidala oktávka s barevnou hudbou na střeše a už nejezdil. :mrgreen: :mrgreen:
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira

Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní

Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo » 03 lis 2012, 19:12

:D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Teď máme Z18xe Mazlík

blood311
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blood311 » 04 lis 2012, 11:48

Tak ve středu sem jel do Brna na Gaudeamus :-D.. chtěl sem si zajet do KFC a tak sem si nastavil na GPS to nejbližší :-D.. Našlo mi to kfc na nějaký ulici kousek od Janáčkova divadla, ale to kfc bylo uprostřed náměstí :-D.. takže jsme jeli tak nějak podle gps.. až sem dojel na náměsti, ani jedno auto, plno lidí.. říkám a do prdele..všichni na mě koukali jak na debila :-D.. policajt mě řekl že se mám otočit a jet spátky :-D... no trapas :-).. Jinak Brno hrozný velký město! :-D tam aby se prase vyznalo..
PS: náměstí svobdy, tam sem dojel :-D.. k mc teda..

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi » 04 lis 2012, 12:40

:lol: dobré no ale ber to tak že na takové zážitky se nejkrásněj vzpomíná :wink:
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...

blood311
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blood311 » 04 lis 2012, 12:52

jo, to je fakt, na tohle fakt nikdy nezapomenu :-D

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 04 lis 2012, 13:10

Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

blood311
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blood311 » 04 lis 2012, 13:23

Tak takhle tragicky jsem na tom snad nebyl :-D... Ale fakt mě ta navigace navedla rovnou doprostřed náměstí :-D

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 04 lis 2012, 13:29

No to je v pořátku účel splnila :lol: a máš tam zapnuté omezení (chodec,ciklista,os auto, nákladní?) Ono záleží jak jí máš nastavenou a taky jaká to vlastně navigace je. No a poslední věc, nic není 100% kdybych slepě věřil navigaci, tak jsem už 3x ponorka a 2x skončil v rašeliništi a za milion let by jste se mnou topily :mrgreen:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Odpovědět