Respo - z14xe 5dv.
- Reklama
Re: Respo - z14xe 5dv.
hovorím o HP
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Počkej to jako fakt ti filtr od KN pomůže že cejtíš více hřebců pod zadkem ? Protože ho na Aukru prodávají něco kolem 67 stovek v českejch a já jsem nad tím taky přemýšlel, ale zavrhnul jsem to jako placebo
Mobil : 602318645
defe ja mam od simotu a sem spokojeny,vezmu s auta hodim do pracky pak nastrikam olej a jedu mam ho uz rok a obcas staci jenom vzduchem procistit ale taky musis k nemu koupit set oleju-jeden je cistic a druhy olej po vycisteni jo a stal litr vcetne oleju filtr-600,oleje400kacek
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
K tej vložke KN poznamenam tolko že oproti papierovemu filtru vydrží omnoho viac prave preto som ju kupil a čo som si všimol od spodných ot. to ma o málinko lepší ťah. som s nou spokojný ale kto si slubuje zázraky , bude sklamaný.
Opel Corsa D grasshopper
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
Defe je to samozrejme individualne, test bol robeny na nejako jpn myslim dvoulitry, poznas to , ked porriesis vacsi privod vzduchu a chladnejsi , ale ano , aj oproti seriovemu filtru je auto o nieco zivsie
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
OIL CATCH TANK
Finálna verizia
Tak priemer prívodu a odvodu z nádoby ma hneval a tak som si vyrobil vlasné hrubšie
Jednu pôvodnú dieru som zvačšil aby som tam mohol osadiť medzikus a druhú dieru kde som rovno osadil filter som navrtal z vrchu dal medzikus a pekne osadil
Druhú pôvodnú dieru som zaslepil nakolko mi to tak viac vyhovuje že filter bude priamo hore ( aj sa mi to viac páči a aj to bolo premna paktickejšie )
Pre porovnanie ( povodný vnútorný priemer 0.5mm a teraz 1.4mm )
1.4mm je priemer ktorý ide z priamo z odvetrania veka ventilov
zmenil som aj miesto kde umiestnim nádobu a dal som tu na pravý horný úchyt motora
Tak a takto to vyzerá už dokončené
A tu prikladám jednu fotku kde už je vidieť aj sanie bez rezonátoru a zaslepenou dierou pre prívod z odvetrania veka ventilov
Finálna verizia
Tak priemer prívodu a odvodu z nádoby ma hneval a tak som si vyrobil vlasné hrubšie
Jednu pôvodnú dieru som zvačšil aby som tam mohol osadiť medzikus a druhú dieru kde som rovno osadil filter som navrtal z vrchu dal medzikus a pekne osadil
Druhú pôvodnú dieru som zaslepil nakolko mi to tak viac vyhovuje že filter bude priamo hore ( aj sa mi to viac páči a aj to bolo premna paktickejšie )
Pre porovnanie ( povodný vnútorný priemer 0.5mm a teraz 1.4mm )
1.4mm je priemer ktorý ide z priamo z odvetrania veka ventilov
zmenil som aj miesto kde umiestnim nádobu a dal som tu na pravý horný úchyt motora
Tak a takto to vyzerá už dokončené
A tu prikladám jednu fotku kde už je vidieť aj sanie bez rezonátoru a zaslepenou dierou pre prívod z odvetrania veka ventilov
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
Pekne si sa s tim vyhral je to omnoho lepsie vyriesene ako original
Opel Corsa D grasshopper
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
tak sem rezonátor taky dal pryč ale změnu jsem nepoznal..ten zachycovač oleje si pekne udelal
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
zmena nebola velká ale pri vyžších otáčkach to je trochu rozdiel ... no každopádne na RESTRIKTOR sa to nechytá tam je vážne dosť znatelný rozdiel ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
to je pravda kdyby jsme měli MV6 z omegy tak nemusime resit takove pitomosti ..každopadně poku chceš aby to líp jelo tak co tomu ubrat pár kg
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
vyber motor
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
-
- Kontaktovat uživatele:
Znám kluka co má v AG 1,8 motor MV6 z omáčky a ECU z VB....
kupodivu funguje a jede to jako čert ...
jezdívá na srazy opelastra.cz klubu ...
kupodivu funguje a jede to jako čert ...
jezdívá na srazy opelastra.cz klubu ...
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
pekne .
No toto je moje premiestnovadlo
To že sa tým koníkom snažím dať nohy neznamená že chcem z 1.4ky spraviť zavodak ale keď sa nudím tak je to príjemné spríjemnenie si volného času
nieje to žiadne auto na bláznenie ... na bláznenie budem mať iné
No toto je moje premiestnovadlo
To že sa tým koníkom snažím dať nohy neznamená že chcem z 1.4ky spraviť zavodak ale keď sa nudím tak je to príjemné spríjemnenie si volného času
nieje to žiadne auto na bláznenie ... na bláznenie budem mať iné
Nice modifications!
You have a second crankcase ventilator next to the first. It should be connected to the oil catch tank.
You can also disconnect the throttle heated.
You have a second crankcase ventilator next to the first. It should be connected to the oil catch tank.
You can also disconnect the throttle heated.
Astra G x18xe1 powered by dbilas dynamic
161KM @ 6500
161KM @ 6500